Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Soko combat system. Košarka povremeno.
kik boks,bodibilding
najs. u kom si klubu?
kik boks i bodibilding?cudna kombinacija,obicno jedno sa drugim nikako ne ide.
PS. vratio sam se posle mesec dana mirovanja zboh povrede ledja,ponovo treniram........ahhh taj ded lift.......
da se pohvalim kolegama- upisala sam macevanje
Juče bio na stonom tenisu 2 sata - dublovi. Toplo preporučujem.
Stoni tenis je odličan sport.Imam kući sto, ali trenutno je gužva u garaži tako da ga metnem.
Kao mali trenirao karate, a posle dugo trenirao rukomet.
Sad aktivno idem u teretanu, nabijam misice, snagu i kondiciju:)
Inace leti plivanje i jednom sedmicno 2 sata veslanje.
Opicim kadkad i fudbal i basket, al nisam neki ljubitelj basketa.
Kuci svaki dan radim sklekove, trbusnjake i zgibove...
тренирала сам кошарку(5 година),пливање(пола године) и рукомет (4 године) сад тренирам нолајферизам :)
оп...оп... колико бивших кошаркаша...ја исто 8 година тренирао кошарку :) (можда и више)...кик бокс рекреативно (за случај да неке будале хоће да изигравају велике разбијаче па да ме нападну,а ја не знам два ударца спојити ;))...столни тенис играм од 6 године :),највећи успјех-у 5 партија успио сам једну узети 9 у ткз. првенсву босне :)...иначе трчим ,ходам само не волим воду и пливање....
и да шах је најбоиљи од свега овог заједно (добро можда баш не од столног тениса)...
odbojka-1 god(raspao se klub),kosarka-1 god(raspao se klub),jiujutsu-8 meseci(trener puko),MMA-ovaj put sam,duze od 5 meseci!,teretana-4 meseca(oce cale i keva da me roknu jer sam malo preterao),P90X-prvi mesec(ko ne zna neka pogleda,odlicno zamenjuje teretanu,cak je i izazovniji!),sah-ceo zivot,omiljeni sport kao i sex!
ja treniram kosarku 11 godina,sad se spremam da upisem dif.Ali ipak vise volim fudbal od kosarke, trenirao bi fudbal da me roditelji kao klinca nisu naterali da treniram kosarku.
odbojkaaaa <3
Plivanje 6 godina(pionirska reprezentacija) i odbojka 9 godina.
Neispunjena želja - kik boks i povratak na plivanje. :'(
Fudbal, a pored njega volem da opletem basketicu sa ortacima.
Ninjutsu, trenirao nesto malo i taekwondo, ali nisam mogao da uskladim i jedno i drugo, pa se odlucio da nastavim ninjutsu...
Спортски риболовац преко 20 година. Тренутно сам члан РК "Поштар". (јесте, веома је оштар)
Мислим да се бавим фајтом рекреативно, али ме с времена на време навуку да спарингујем па носим шљиве унаоколо. И тако, мало по мало, једног дана ћу да уфурам у професиналце, невин ко соска млада.