Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ljudi, odoh malo da plej gamez pa da gledam kraj utakmice...:) tu sam šjutra :)
Aj zdravo... :)
E, samo dočekujem i ispraćam...
Jackin orkestar za dočeke i ispraćaje. :D
Čim sam doš'o, svi se razbežali. Zna se ko je glavna faca ovde. :)
:stavlja naočare u stilu Horejšio Kejn:
Уффф , готово , али нисам баш задовољан.......шта је ту је......идем на туш........
и да , ево вам слика ........... похотна женскадијо :))) , овде сам баш лаган , свега 83кг живе ваге ........
http://img196.imageshack.us/img196/6453/allpower.jpg
Ma idi, bre, kume, ko pobegao, pa tu smo! :)
Čo, šta sam sad? Dirigent? :)
Ooo, L@ki, kolika ramena... A ti trbušnjake radiš... :)
Ne laskaj sebi,zelena si ti za dirigenta. :)
Samo orkestar po tebi nosi ime. :)
Pa dobro... I to je valjda neka čast, jel... :)
Omaši penal Šrek.Šaban.
Gledaju te bogovi večeras :)
Pobedaaaa!! ^^
DJEAAA!!!
Ајде да убрзамо ово мало.........
.....много је ово споро....
...за једну игру на форуму.
Živeo Runi!!! :))
Da je dao Arsenal gol uzeo bih 5 i po hiljada na kladionici, hm...:)
E, sad mi još više žao...
Al dobro, živeo sam bar u nadi do poslednje sekunde :))
pedja za kladzu moras da budes optimista kao mel gibson na kraju brejvharta:)
Brate, uvek sam optimista za tikete... čak i kad slep vidi da Arsenal ne može da da gol, ja verujem da može... zamalo da Volkot donese paricu iz voleja :)