Ко последњи победник 82

1. sta kazes na situaciju jedna tekma se ceka 7+,prvo poluvreme 5:1, i tako se zavrsi drugo xaxaxa pad za strik:)

2. :kuka i kose čupa:

3. :kuka i kose čupa:

Sve i sve,al silky smooth kosu ne mogu čupat. :)

4. Žao nas je Stormbregas. Jel Čičarito likuje sad malo? :)

5. Ne znam, nismo se čule. Ne smem joj pred tastaturu izaći. Majku mu... :(

6. Веселе деведесете , мајку им јебем балаву и глупу..........ово су биле деведесете , једна страна тога ....фала богу па се ничега не сећам........

http://www.youtube.com/watch?v=IyDIKtXLBGA&feature=related

7. Bogumi, Prede, tako sam tugaljiva da mi ni ta tastatura ne pomaže. :/ (To ne znači da je ne bih pojela da je imam. ;) )

8. Jea!Nevidljiv sam! : :

9. Ništa, ja sutra uveče otvaram temu 'Kako naći dečka?', da idem korak po korak, pa ću doći i do poklona :))

O, moj Bože, zar je dotle došlo?! Pa kako je moguće??? :))

10. Ćuti, ne pitaj, zadnje vreme došlo, što rekli :)) Vidiš da su ljudi inspirisani, a više glava bolje misli od jedne, tj. moje :))

11. Ja nisam videla ovu Lakijevu sliku... Sad mi je sve jasno, ako sam ikada i posumnjala u njega, više neću...

12. А шта би то тачно требало да значи?

13. Sad ti verujem da ne ostavljaš žene ravnodušnim :)

14. Briga mene ko ce da pobedi...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.