Нова Вука

1. Приметио сам да се Вука јако променила у последње време, по мени, нагоре. Ем што су постери из дана у дан све глупљи, ем што модератори стављају сопствене ствари у одабране иако су, неретко, гупе и бесмислене. Зар не би било боље да у одабране ствари иду оне ствари са највише гласова? По избору осталих чланова? А не дефке и постери модова, дугогодишњих чланова, ктитора итд. Не желим овим никога да вређам нити пљујем, већ само да изнесем своје мишљење, уосталом, форум зато и служи. И занима ме шта остали чланови сајта мисле о свему томе.

2. Постоји икс дискусија на ову тему. Прелистај форум, овде лок! Маните се беспотребних отварања..

3. Зар не би било боље да у одабране ствари иду оне ствари са највише гласова? По избору осталих чланова?

:)))

Recimo da ne.

4. Jebega, tek sad dolaziš, kurve već otišle kući!

5. Не може се против самовољне моћних и незаинтересованих..........

6. Постоји икс дискусија на ову тему. Прелистај форум, овде лок! Маните се беспотребних отварања..

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.