Ko poslednji pobednik 83 /spam u nazivu prevelik/

1. 7 nemote da pitate na šta sedam lolololo

2. niko ne sme 6+1? tototototo

3. 7 selam kobasica mortadela

4. Jo bre Čo što preskoči da prokomentarišeš 8 iz10am te malo xD

5. 10 sad ćemo da idemo da jedemo, neki ću da se najedem a neki ćete da ostanete gladni :D tu sam za 15-20 minuta

6. L0l0l0l0 11 Igram Barbie Dress Up,pa sam ometen.

7. I,bre-ovo viša matematika za mene!
    Ua brojeviii!!! :)))

8. Čo bolan jesi ti normalan, ajde mi pošalji link da vidim šta to igraš lolo... 12

9. Aman,pogubim se kad su brojevi u pitanjuu!!!
    <:/

10. Srećan Dan Zaljubljenih!

EDIT: TOT

11. Nije to taj link čo ovde su neko dvoje bolida što skakuću i skuoljaju dijamante lolololo 14

12. tototo pa da 15 bre najači su! :dve tačke:

13. A dobra jebo joj ja majku xD lolololo

14. vlažna tototot

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.