Za i protiv legalizacije marihuane

1. Слушајте Зеку, паметно збори.

2. Данас је кул да се прича о марихуани , и кул је да је пушиш , и кул је све везано за њу и кул је.........МА СВЕ БРЕ , јебала вас марихуана да вас јебе она.....

3. У праву је пожаревљанин. Ја сам некад сматрао да је марихуана кул, а онда сам приметио да је конзумирају с једне стране најгори бобани, а с друге стране они најокорелији ин и урбани ликови од којих ми се сере више него од првих, тако да је вероватно никада више нећу пробати у животу. А ионако нема много смисла.

4. Poznajem likove koji godinama samo duvaju.
    Dakle da naglasim: VRLO DOBRO ih poznajem i znam da oni ne idu dalje od vutre, zgutali su dva-tri puta ekser i to je najjači opijat koji su probali. Što se džokavaca tiče 10 komada na dan je njihova mera. Ne dozvoljavaju da ih popusti rad (ako ih to uopšte i dalje radi).
    Svima njima fali svaki drugi zub, imaju upale oči i izražene crne podočnjake i svi izgledaju kao jebeni tapacirani kosturi, gore od najgoreg pajdomana.
    Dakle vutra je štetna, ukoliko se preteruje sa njom, a sa legalizacijom bi došlo do toga. I ja volim da pirnem, ali jednom mesečno, kada znam da ću otići negde u dobru zajebanciju. Sto puta je praktičnije od alkohola: nema baljezganja, glavobolje, povraćanja a rad je gotivniji i nikad nisam imao loš trip.
    Ali, samo umereno. S obzirom na to da je ovo zemlja grandomana, jedna tako "naivna" droga bi nas sve smestila six feet under.
    Protiv legalizacije.

5. Ma nije ni džeja za svakog ali ne može ni da se zabrani šabanima. Sad je to trend ali za koju godinu opet će vuju pušiti samo opušteniji likovi kao što i treba da bude. Što se legalizacije tiče kod nas je to verovatno nemoguće ali moglo bi da se poradi na nekoj vrsti dekriminalizacije pa ako to prođe išlo bi se dalje.

6. Ja bih dozvolio, jer smatram da se vece zlo pravi time sto brane konzumiranje doticne. Uostalom, ovo je kao demokratsko drustvo, svkao ima prava da koristi sta zeli.

7. Hahaha ali najjači su mi komentari tipa "mislim koji će vam marihuana, alkohol je keva", deco draga sve je stvar preferencija, o ukusima ne vredi raspravljati. :D A što se štetnosti tiče sve je to tu negde, s tim što je alkohol društveno prihvatljiv, pa se čini bezazlenijim...

Inače se slažem sa Mingom... Protiv legalizacije sam prvenstveno jer su ljudi stoka, a i zato što nam je poreski aparat jebena crna rupa, te se pošten svet ne bi ovajdio od legalizacije ama ni malo...

Što se tiče muzičkih predloga (vidim da je bilo i toga), ja ih nemam, ali zato recimo volim da pogledam blok reklama... Jako su inspirativne.

8. Ова тема се само врти у круг. Већина држи своје монологе, мало ко обраћа пажњу на оно што је већ написано.

9. Lalallaa! Pa da GM, ko će da čita dvaes strana! :D

10. I ja volim da pirnem, ali jednom mesečno, kada znam da ću otići negde u dobru zajebanciju. Sto puta je praktičnije od alkohola: nema baljezganja, glavobolje, povraćanja a rad je gotivniji i nikad nisam imao loš trip.
    Ali, samo umereno.

da, to je taj generacijski stav :)

meni džoint dođe kao čaša dobrog vina. neki put zaređam svakog vikenda, neki put ne popušim ni po nekoliko meseci, sve zavisi. nikad ne tražim vutru (ne kupujem) uvek nekako sama dođe k meni. služi mi za opuštanje i zabavu. to što reče ming - nemam posle glavobolje, ne bacam peglu, i za razliku od alkohola - znam kad mi je dosta :)

za legalizaciju - ali sa ograničenjima. evo kako su u dubaiju rešili stvar sa alkoholom: postoje specijalizovane prodavnice u kojima se kupuje alkohol (nema ga u supermarketima i samoposlugama), i te prodavnice nemaju izlog, samo drvena vrata i pločicu sa imenom. inače, alkohola nema ni u kafićima, samo hoteli imaju dozvolu za točenje, te su svi barovi i klubovi u hotelima. da bi kupio alkohol u prodavnici moraš da imaš dozvolu koja se dobija u muriji. dozvolu mogu dobiti samo oni koji imaju platu veću od 4000 dirhama (oko 1000 eur, to je npr. plata prodavačice u butiku ili kelnera), i mesečno na alkohol ne možeš da potrošiš više od 20% svoje plate.

eto tako nešto može da se primeni i na kupovinu gudre...

11. PROTIV! ako je legalizuju pasce joj cena...

12. za legalizovanje lakih, teških droga.

13. za(kratko i jednostavno) =]

14. Читала сам до треће стране ове теме, не могу више, која озбиљност, браћела :)

Легализација би добро донела само онима који не дувају, а ови који дувају су тоцила, која не схватају да ће легализацијом ганџе да се иста ограничи још више, са више закона, да би била легализована. Неће моћи да се дува где стигнеш, с ким стигнеш, колико стигнеш - као што је ситуација сад. Јавним изјашњавањем ће доћи до још више осуда према појединцу који дува, због тога што ови који имају предрасуде, имаће их и кад се легализује.
    Верујте ми, сад је уживанција, ганџа је врло доступна сад у сваком погледу. А што дебили падају због исте...па ко их јебе кад су дебили.

А кад видим овакве паљевине - https://forums.vutra.org/content/1-vutra-home смежура ми се мозак.

Ја сам за то да им упаднемо на форум као стручњаци, лекари и црквена лица и да их истролујемо жешће.

15. Jednom sam bio u vezici sa narkomankom, pravom. Klinka, ali je nekim čudom bila puna love, zlo i naopako sa koliko je raspolagala. Ostavila joj valjda baba neke silne nekretnine u Novom sadu.

Kratko je trajalo, desetak dana. Živeo sam k'o ruski car kod nje, nije mi dala kući da idem. Nisam ni išao! Onda je organizovala žurku, nešto kao pijanka sedeljka, samo sa drogom. Na iglu i nos. Ona časti! Navukla svoje društvo, sve go narkoman. Ljudi se raspadaju, bukvalno. Bilo je par pametnih, jebeš im mater vidiš po njima da su imali neki potencijal. Sad su leševi. Bez zuba! Svi su mi rekli, bar oni koji su mogli ili hteli da govore, da su počeli travom.

Sutra sam otišao kući.

Elem, neko će reći da zavisi od karaktera, da se ne može svako navući. To je istina! Samo mislim da je ulog previsok, a kvota niska. Previše rizika za kurac.

Od tada retko dunem. Isključivo kad sam sam i kad izadje novi film Tarantina ili Ričija. Tad mi je serbez!

Nekad sam bio za, sada sam PROTIV!

16. Ја сам за то да им упаднемо на форум као стручњаци, лекари и црквена лица и да их истролујемо жешће.

ja cu kao crkveno lice

17. Paz' ovako...Ja licno nisam za, ali ne zato sto sam protivnik trave, vec zato sto mi vise ne bi bilo zanimljivo da duvam. Druga stvar je ta sto bi ista ta vutra koja bi se prodavala, recimo na trafikama, ili tim nekim posebnim mestima, bila skupa k'o otrov. Onda bi i kod lokalnih dilera poskupela za 200-300 din (realno sto bi i oni bili ludi).

I da, ljudi bi trebalo da razgranice pojam droge, na iglu i na vutru, mnogima to dodje na isto.

I uvek kazem postujem suprotno misljenje, al se svog drzim.

18. Ја сам за! Мада ко зна какав би то ефекат произвело! Али сам за

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.