Prijava

Rasta priznao sve i nagodio se da odsluži kaznu od godinu dana. Kućnog zatvora.

Jel ga jos zovu Rista hehe

A klinci padaju za jednu buksnu imoraju da plate 300e u dobrotvorne da im ne bi otvarali dosije

Dekriminalizovana je trava do ne znam, 2g valjda, odnosno tretira se kao prekrsaj a ne kao krivicno delo, pa se samo plati kazna ili bocka smece u zelenilu, ne bi trebalo da ide u dosije delo koje nije krivicno ja mislim

Dobio vise nego ceca za silne devedesete haha

Mada ne znam da l je to zvanicno.

Ajde više da legalizuju ovo govno, pa ko oće nek purnja lepo i u kafani i u kafiću, pun mi je više kurac sedenja u kolima po parkinzima i štekovima jer drugi oće da vare.

Treba sto pre da se legalizuje,sramota da zaostajemo za svetom i dalje.

Ne trošim.
Mrzi me da čitam, možda je već neko napisao. Ono što se prećutkuje o travi je da ako neko ima bilo kakve predispozicije za neku psiho bolest, marihuana služi kao okidač. Tako piše u ozbiljnim knjigama.
Sestra moje koleginice popušila samo jednu i bacila se kroz prozor.
Moj drugar popušio 4 odjednom i završio u ludnici. Odležao tri meseca, povratio se u normalu i pustili ga. Posle nekog vremena se bacio pod voz.
Kuma moje kume je pušila travu oko pola godine i uporno me ubeđivla da probam. Njena priča je bila kako je to mnogo dobro i da grešim ako ne probam.
Onda je odjednom prestala. Kada sam je pitao zašto, rekla je - Pre neko veče sam sedela sa drugarima, zapalila jednu i posle toga sam imala prekid filma 2-3 sata. Ne znam šta sam radila ili šta su mi radili za to vreme.

LOL ovaj tvoj post je gori o onog antimarihuana filma iz 1930 i neke.

Možda se i backali malo kroz prozor ili vozić ako umakali i esid :))

Devojka je imala 18 godina i bila lepotica. Bacila se kroz prozor 1993. godine i nije bila narkoman, samo jednom je probala travu. Drugar je bio aktivan sportista i nije se bas bacio pod vozic vec je istrcao na prugu i zauzeo gard da se bije sa lokomotivom, pricao masinovodja posle. Voz ga isekao na tri dela...
Ima i drugacijih iskustava. Moj kum je dva puta probao travu. Njegova priča je - prvi put nije osetio ništa a drugi put efekat je bio kao da je popio casicu sljivovice, nista vise.
Eto, zavisi od coveka.
Uostalom, kao i sve drugo. Neko je recimo navijač a nekoga za fudbal baš zabole tuki. Jbg.

Devojka je imala 18 godina i bila lepotica. Bacila se kroz prozor 1993. godine

Na zidu je krvlju napisala GODINE NISU VAŽNE