Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Е превише сам се сад надувао, шансе нема да идем са стране на страну да гледам одговоре и пишем овамо. Смара ололол
pa svako od nas zna ponekog Buksnetinu da mu dobavi :D
maloljetnik bi sigurno nazicao tamo one alkose ispred dragstora, sto od zivota taman samo tu licnu imaju, da mu trguje.
a ja sad serem nesto kao protiv sam, a jedva cekam da mi zapadne u amsterdam dodem, pa da ko covek izduvanim.
Кжу људи да је марихуана здрава у умереним количинама. Штетни је дуван јер он има катрана. Србија би имала вишеструке економске користи ако би легализовала вутру. Били би међу туристички атрактивнијим дестинацијама у Европи, попут Амстердама и Прага.
Naučnici sa univerziteta u Blajvburgu?
marihuana je droga, izaziva zavisnost dakle ne treba da bude legalna. Da se ja pitam ni alkohol ne bi bio legalan...
По дефиницији, дрога ти је осушени део биљке или лековите траве. Не мора свака дрога да узрокује зависност. И јес, све је отров и све је лек, само зависи од количина. И хероин се користио давно за лек против кашља. :)))
Е да, а зависност не изазива. То је сигурно. Као и то да се канабис користи у милион различитих ствари, има Х филмова о томе, ал опет мислим да не треба легализоват. Ево једне ок емисије.
http://www.youtube.com/watch?v=7VGkZp0BLs8
mhm. Definicija : supstanca koja izaziva otvorenu želju za ponovnim uzimanjem je supstanca koja izaziva zavisnost. Informiši se malo. Moj ortak se lečio od zavisnosti od marihuane...
DA!
- Kvalitetnija i čistija roba
- Punjenje budžeta (duvajte da izvučemo Srbiju iz recesije lololo)
- Ograničiti upotrebu, tipa ne smeš imati kod sebe više od 1 grama
- Ako se ljudi svesno i svojevoljno truju duvanom i alkoholom, zašto ne bi i marihuanom?
Нисам гледо то на нету, то сам чито давно у некој кевиној књизи. Ал ево ти шта пише и на гуглиши.
http://www.google.rs/search?q=Droga%3A+Drogu+predstavlja+osu%C5%A1eni+nadzemni+deo+biljke+u+cvetu&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
Itekako izaziva zavisnost.
Ne izaziva, garantujem lololo
Znam za čoveka koga je gandža zamalo ubila. Jer se navukao.
E pa onda moraš biti imbecil!
Ne imbecil, već ti je urođeno. Ili si takav tip osobe koja može sama da se odvikne , ili nisi. Nema to veze sa tvojom voljom, znam ljude čelične volje koji truju organizam pola života, i nemaju snage da prestanu.
Ne znam da li ste pomenuli već ali naši preci su oblačili marihuanu.
Konoplja se tradicionalno gajila na našim prostorima vekovima i ljudi su od nje pravili sukno od kog su šili svakodnevnu i svečanu odeću.
Bili su zdravi i imali su po 9 sinova koji su odrasli.
Ta konoplja je industrijska konoplja sa veoma niskim sadržajem THC-a, to je golo govno za pušenje. Ili divljakuša, ako oćete po naroCki
Da, i to im je dalo neograničenu potenciju , što savršeno potkrepljuje iskaz da je svaki narod napravljen srpskim kurcem.
Деретић
Pa, Šermane, zašto bi nam država prodavala iole kvalitetniju robu?
Da bi povećala promet i još više napunila budžet? U interesu je države da ima kvalitetnu robu, ili će se nabavljati bolja ilegalno..
EDIT: U interesu je države da ne razbacuje novac na nepotrebne stvari. Npr: Zašto su neke države EU uvele automate sa špricevima za narkomane? Da podstiču narkomaniju? Ni slučajno.. Država ne može da utiče na to da li će neko postati džanki ili ne (govorim o razvijenim državama gde isključujemo faktor opšteg nezadovoljstva). Kad se već neko bode, nek se bode sterilnim iglama. Time se smanjuje prenošenje HIV-a, hepatita B i C itd, uopšteno, bolesti koje se teško i dugotrajno leče i koje skupo koštaju (što državi ne odgovara). Isto je i sa pušenjem, državi je skuplje da plaća zdravstveno za silne tegobe izazvane pušenjem nego što zaradi od akciza.