Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ја сам био у аугусту и уредно сам у кофи шопу на личну, не на пасош, већ БиХ личну карту куповао вутру. Значи у Булдогу још увијек могу стренџери куповат, мада увијек мош исцимат холанђанина да ти купи џиџу у кофи шопу. Касније је мош пушити гдје год хоћеш.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/396582/Urugvaj-Donji-dom-parlamenta-odobrio-upotrebu-marihuane
Државна плантажа, строг надзор, куповина у лиценцираној трафици на личну карту, конзумирање кући или у предвиђеним баровима, одређена дозвољена количина по особи. За нелегалну продају 10 године затвор и ћао-здраво.
pusim jerbo je ilegalno!!!
О томе да ли маријану треба легализовати би требало да више причају стручњаци биохемичари, фармацеути и медицинари а не потхеди пубертетлије који би и храстовину замотали и саможиви политичари који лафо увате бугара са деветсто грама на Димитровграду, а пусте десет пута више са свих осталих прелаза
Mislim da oko 70 posto dilera već radi za policiju. Kad klinci od trinaest godina kod mene u kraju znaju od koga da završe, kako neće policijski inspektori. Da hoće, sve bi ih pohapsili, nego oni i ovako ubiraju kajmak, verujem da lokalna murija na neki način reketira krupnije dilere, ove sitnije uhvati u mrežu i natera da rade i pevaju za njih, ove što se osile ili pokušaju da rade samostalno - murija uhapsi pa se onda javi na vestima, zaplenjeno dvesta grama dopa, kilo trave...
Nego, kad bi se smanjio broj zavisnika od teških i lakih droga (pretpostavivši da od trave možeš da budeš zavisan, mada mislim da ne možeš), naglo bi porastao broj ljudi nezadovoljnih svakodnevnim jebanjem u mozak i spremnih da uzmu batinu u ruke i proteraju govna, tako da ni sa te strane ne odgovara policiji legalizacija. Droga i policija su dve strane iste pojave.
Да видиш чим се дилери замере држави, биће одма легализовано само кад буде прилике да им држава утера кад буде требало
All is one, and one is all. Sve je tako povezano, jebali majku!
Mislim da ovde nikada marihuana neće biti legalizovana, status koji marihuana povlači za sobom jeste sve loše bez ičega pozitivnog. I objašnjavati nekome kako marihuana nije TOLIKO loša bi se svela na praznu retoriku.
Da se legalizuje ili na recept, mislim, mene marihuna opušta, srećniji sam sa njom, volim je, u normalnom strejt stanju sam većinom il depresivan il besan na ceo svet, to je stanje moje psihe, treba mi droga da bi bio ilole normalan... ja legalno posedujem čitav spektar narkotika tu u mojoj fioci, takozvanih lekića, koji i te kako deluju na moju psihu a i verovatno ruše mi zdravlje telesno i psihičko na duge staze, ali i te kako mi pomažu. Da nije ovih legalnih psihotika verovatno bi se ubio, jer ne bi mogao oka da sklopim, kao prvo, pa depresija, a da ne govorim o nizu takozvanih pshičkih bolesti od kojih bolujem... Stvarno ne razumem zašto je marihuna izuzetak kad može da bude lek ko svi drugi lekovi za napaćnu nam dušu svijuh nas nesrećnika u ovom okrutnom svetu... volim vas!
Inače,
http://www.theguardian.com/society/2013/aug/01/uruguay-first-legal-marijuana-market
i
http://www.vijesti.me/svijet/prvi-svijetu-urugvaj-potpunosti-legalizovao-marihuanu-clanak-142003
Ja sam na lekovima za lečenje depresije već preko deset godina, kroz mene je protrčala Zorka Šabac jebena, i tek sam sad počeo da se čupam, ove godine.
Duvao jesam u životu sveukupno tri puta i to u društvu, i bilo mi je lepo smejao sam se bio srećan, čak su me i snimili telefonom, kad sam pogledao sutradan bilo mi je malo teško da poverujem da sam to ja, da se tako ponašam. Da napomenem samo da sam za sve ove godine pod depresijom a meni je inače depresija upisana kao bolest, znači psihijatra sam tri promenio i svaki je imao drugu terapiju i drugi lek, i evo tek sada su izgleda pogodili kako treba.
Da se razumemo, meni nije problem da duvam, ali sam glup da završim za sebe sam, i uvek sam u fazonu kakvog bi uticaja imalo to na mene s obzirom na prirodu posla kojim se bavim.
Eto izjadah se jebi ga, al nadam se da neko razume.
motam u ovov
http://zenevaevro-s.com/sites/default/files/kore-za-pitu.jpg
koliko god voleo da jebem panduraciju,ja sam za legalizaciju
Мислим тј. сигуран сам да није у интересу великих фармацеутских компанија да марихуана буде леглна као средство за лијечење. Поготово не као средство за лијечење које је доступно свима. Замисли милијарде долара које нестају на мјесечном нивоу, што би марихуана у једном тренутку сигурно урадила.
Koji će nam kurac legalizacija? Vutra je i ovako i onako dostupna, još treba da je prodaju u granapu i ode sve u kurac.
Ја сам за потпуну легализацију уз маркацију - ко пурња грање, мора да има лист канабиса на личној карти, да се зна да је грањкоман, тј зависник. Држава треба да производи, продаје и контролише вутру и вутромане, а све са циљем да наркомани не падају на терет пореског новца нормалних људи који се не дрогирају, да не откидају паре од трудница, инвалида, радника, научника, доктора итд.
Они који троше паре на вутру за лечење психичких и физичких болести су посебна категорија, али и најмање бројна. Они нису криви што су болесни. Али онај ко се дрогира из досаде треба да плати своју зависност и да се скине са терета друштва и државе.
Значи, наркомани се дрогирају и тиме плаћају лечење кроз порез на грањке и остале дроге.
Ово је бесмислено да се дрога нелегално продаје свуда и толерише од стране државе и друштва.
П.с. Извињавам се зависницима који се вређају на израз наркоман, али просто, тако стоји у речницима и уџбеницима. Можда ће у будућности политички коректан израз бити - Ментално изазвани уживаоци опојних супстанци.
Ne bih baš nazvao uživaoce marihuane narkomanima. Ipak se zna šta je narkoman, pucanje u venu, prodaja stvari iz kuće, kriziranje i sl.
Kao što sam rekao, marihuanu jesam probao, jeste lepo i kontam da bi korišćenje iste trebalo da stvori efekat opuštanja, a ne zavisnost. Ako već oćeš da budeš zavisnik, ti lepo preskoči marihuanu pa se pukni nečim ozbiljnijim.
trol bre radijacijo
Kolko Provirona ovaj sajt više ima?
Опусти се и клабингуј.
НАРКОМАНИМА ДА СЕ ДАЈУ ДРОГЕ ЗА ЏАБЕ ДА СЕ ДРОГИРАЈУ ДОК СВИ НЕ ПОЦРКАЈУ! ДРЖАВА ДУРАДИ НЕШТО!!1