Video igre

1. Није лоше личи мало на ЦС :Д јел играо неко?

http://www.youtube.com/watch?v=Jf-TArsUMq8

2. Da li je igrao neko Lara Croft and Guardian of Light? Iznenađujuće zabavno.

3. ja igram konj i šječivo,heroje i pomalo wow

4. Ja sad cepam Sabotera, igra jebe!!!

5. Dio sabotira naciste ! Jea !

6. Bullletstorm ће бити опака игра, погледајте трејлере, јебу.

7. Previse arkadna , al onako , nesto sto bi Doterova sadisticka masta mogla da smisli , bar po onim kripovima koje sam video . Istog dana izlaze Homefront i ... BROTHERHOOD !

8. Jedva čekam Oluju Metaka, a takođe je (čini mi se) najavjen Sirijus Sem 3...:D

9. Булетсторм је као Сиријус на стероидима!

10. Dio odakle si skinuo Sabotera i jel ti radi super? Posto sam ja igrao, ali je bilo tako sjebano da sam morao da stavim na 800x600 i smanjim skroz detalje iako mi kompjuter podrzava Crysis, AC2, CoD MW2 itd.

11. To je cudno posto je saboter dosta slabiji od svih navedenih

12. Pa zato i kazem, raspitivao sam se i kaze da ima problem sa AMD-ovim procesorima nekim, izasao je i neki patch koji to kao sredjuje pa me zanima koju on verziju ima.

13. Jel neko probao Dragon Age 2? Bolje ili lošije od originala? Da znam da li da skidam ili da čekam da mi drug donese :P

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.