Meni preko u(mi)torrenta skidalo mnogo sporo , prebacio ga ja negde na 20% na Bit Torrent , uglavnom je picilo iznad 100 . Dobro , aj sad , zna da opadne . Vredi cekati .
Skini bittorrent ako i njega nesto jebe onda mozes se jebes
Provalio sam u čemu je problem... Prilikom instalacije on ti traži da štikliraš opcije koje želiš.. i jedna od njih je :
I accept the Privacy policy and the licence agreement and I want to install the utorrent toolbar...
I ja kontam da može da se instalira i bez ovoga, a nisam štiklirao jer ne volim da imam 200 tooblarova na browseru... A oni su bili mudri pa su namestili da nemožeš ni da koristiš normalno program bez toga... Pizda im materina...
Pa sad sam ga reinstalirao sa tom opcijom štikliranom i sad mi ne odbija torrente...Ne znam da li razumeš šta pričam.. Stavili su u jedan onaj ''ček'' da prihvatiš Privacy Policy, Licence Agreement ( ako to ne prihvatiš onda ti odbija torrente ) i u isti taj su stavili i utorrent toolbar...Pa moraš da ga instaliraš hteo ne hteo.. ako želiš da ti radi uTorrent...
I accept the Privacy policy and the licence agreement and I want to install the utorrent toolbar...
Шта мешаш малтер који ђаво??? Користим микроторент већ годинама и никад проблем нисам имо, а нисам ни инсталиро говњиви тулбар. Реинсталирај га, мада пошто имаш милион тулбарова и ко зна којх још говани, реинсталирај систем... заправо... РЕИНСТАЛИРАЈ КОМПУЈТЕР!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Meni preko u(mi)torrenta skidalo mnogo sporo , prebacio ga ja negde na 20% na Bit Torrent , uglavnom je picilo iznad 100 . Dobro , aj sad , zna da opadne . Vredi cekati .
Evo sad ide oko 30-50, jebem ti koji sam maler, krenem da kucam i pogledam brzinu i sa 53 padne na 8.7 jebote!!!
TOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! 300+!!!!!!!!!!!!!111
MOJ INTERNET JEBE!!!! SBB JEBE!!! POVECALI SU MI DOWNLOAD!!!!
Povecali sbb ima nedelju dana
Ma nisam skidao nista dugo pa sam se sad iznenadio.
Video igra koju igram: Chicken Invaders
Platforma: PC
Da li imam problem: Uglavnom izginem u poslednjoj misiji protiv bossa nad bossovima ali ok.
Osveta besnog pileta?
Ljudi imam problem sa uTorrentom, znam da nije tema za to, ali pomozite bratu gejmeru :D
Svaki put kad krenem da skidam torrent posle 10 sekundi kaze access is denied...
Skini bittorrent ako i njega nesto jebe onda mozes se jebes
Daaa , ako ti torrent ne radi onda si jebao ježa po pitanju igara...
Ja sam stigao max do sedme :)
Provalio sam u čemu je problem... Prilikom instalacije on ti traži da štikliraš opcije koje želiš.. i jedna od njih je :
I ja kontam da može da se instalira i bez ovoga, a nisam štiklirao jer ne volim da imam 200 tooblarova na browseru... A oni su bili mudri pa su namestili da nemožeš ni da koristiš normalno program bez toga... Pizda im materina...
Sad skidam stari dobri HoI2
Mozes bre ne lupaj gluposti
Pa sad sam ga reinstalirao sa tom opcijom štikliranom i sad mi ne odbija torrente...Ne znam da li razumeš šta pričam.. Stavili su u jedan onaj ''ček'' da prihvatiš Privacy Policy, Licence Agreement ( ako to ne prihvatiš onda ti odbija torrente ) i u isti taj su stavili i utorrent toolbar...Pa moraš da ga instaliraš hteo ne hteo.. ako želiš da ti radi uTorrent...
E to je stvarno ciganski
Ma BitTorrent je keva jebes taj miTorrent... ovaj te nista ne pita, zna da si isfrustrirani piratski nolifer...
Ne bih rekao da je u tome problem, ali nebitno. Opera ima svoj torrent klijent, mozes i nju da koristis.
Potpisujem
Шта мешаш малтер који ђаво??? Користим микроторент већ годинама и никад проблем нисам имо, а нисам ни инсталиро говњиви тулбар. Реинсталирај га, мада пошто имаш милион тулбарова и ко зна којх још говани, реинсталирај систем... заправо... РЕИНСТАЛИРАЈ КОМПУЈТЕР!
PRITISNI DUGME
x2