Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ма ја сам ти Зоро, за Вука некада био.
Сви,сви,сви,сви....
Porodično monarhista, već vekovima
Ja u ovoj državi nemam pravo glasa, a kod nas u RS je diktatura.
Jbg Dabre kad si odlučio da studiraš po inostranstvu pa sad nosiš progresivne ideje u otadžbinu, čuj diktatura ;)))
glasao i LDP i za DS...al sam bio mlad i glup...ne propustam izbore osim referenduma...sledeci za koje ima da glasam su manjine...random..nije bitno koja..posto se tako nekako osecam..ko manjina
i ja, zato glasam za Srbe
Ne nije diktatura, demokratija je. Pa ako studiram u drugoj državi, ne znači da ne znam u kakvom je sranju ona odakle sam došao. Jednopartijski sistem, samo ne šalju ljude na goli otok, nego ih drže nezeposlene.
http://www.youtube.com/watch?v=MCso90mXUZY
ЛДП.
Једноставно, ипак је Чеда наш најинтелигентнији политичар.
Ma od kad su ubili Djindjica niko normalan se nije pojavio i tesko da ce se pojaviti u narednih 10ak godina jer ce i njega ubiti i zato ja navijam za optimate.