Automobilizam

1. Kako vas sve jebe Celt xD

2. Daj bre Celte kako te ne smara da dolaziš sa duplog i da smaraš automobilsku elitu vukajlije xD

3. Xaxaxaxa sta serete ni sami niste svesni koliko cete da kupujete taj bmw za izvestan broj godina. Imacete cak para i da ga registrujete i vozite i jos cete da se kurcite vi kaka makina ovaj bmw nema auta bez bmw-a i te fazone. Jer opste je poznato da se ovde sve za nemackim bedzom kupuje ma koliko dobro/lose to bilo.

I mogu da se kladim da ce taj bmw sa tri cilindra biti najprodavaniji. Ali da se ne lazemo i ja mastam o nekom bmw-u sa 3k kubika jbg :)

4. Pa ja o tome i pričam lolo, posle određenog broja km (150 - 200 000) kad dođu kao ''očuvana'' iz inostranstva ima više ulja da troše nego goriva xD

5. radi na placu, prodaje kršine stare po 10 godina,

naziva sebe automobilskom elitom Vukajlije xD

6. A ima, bilo ih je da oće da čukaju po kolima da vide da nema korozije i sl.

7. Što napušavate Celta? Ponovo lupio nešto. Odo da vidim.

8. Celte, dugo sam razmišljao zbog količine transfera blama da li uopšte odgovoriti, s obzirom da ti je Boxer sve rekao, ili puštiti da se dovoljno duboko ukopaš. Kako sam human, da ti kažem - baš je bezveze pravdati vožnju BMW-a, koji zvuči kao Dejvu Tiko, time što ne kupuje svak kola za staze. Bez obzira na performanse (koje su slabije nego kod prethodnog modela, ali eto, sad je moderno nazadovati), trocilindraši su za gradska kola tipa Reno Klio, Golf, evo i jedinicu, ne nikako za premium. Posebno ne za onaj sa sloganom "The Ultimate Driving Machine". Ne mogu shvatiti kako ti sama pomisao na takav BMW ne "bode" oči. Vjerovatno nema šta.

rece gtd sto vozi golfa 55ks, ili kolko vec :)

Jedan od 55, drugi od 75, treći 150. 1/3 pogođena, bravo ti ga bate moj.

9. najebo si kad se Celt vrati xD

10. Nijesu ovi iz Lexusa ludi što nemaju dizel. A ni ove jadne motore. V6 i udri.

Svaka čast, Caro!
    https://www.youtube.com/watch?v=WqJ8EW-RC4Y

11. Digli su ruke oni od dizela, to je stara generacija.

Najgore je što će taj BMW koštat 30 hiljada.

12. Vi ovde automobilsti da vas tako nazovem, ste kao neka varijanta klinaca koja non stop priča o kurvama i kako bi jebali ovu i kako bi jebali ovu. Generalno opsednust automobilima je identična opsednutosti mobilnim telefonima odnosno patikama koje nosiš. teška seljana dozvoljavati sebi da budeš merodavan za stvar koje nisi ni probao.

Seljaci ste

13. Ovaj zna šta mercedes pravi, A klasa nije to to niej to mercedes, stare bembare su ovakve onakve.

Jako puno jedete govna

14. A posebno mi se sere od te prepotentnsoti oko automobila.
    Za gro auto, kao i za gro telefona sam čuo, kako se kvare, kako crkava turbina, kako nemam pojma ja šta koji kurac.... od toga tačno - ništa. Koji god auto da voziš najvažnija stvar je do vozača, redovan servis kako ga voziš..... a da se ne kvari, kvari se svaki.

15. ne nerviraj se, Caro, sve kul xD

16. Pa upravo je u tome stvar. Auto treba da bude što izdržljiviji, da može svako da ga njaka, a ne da mu sve smeta, da mu sipaš gorivo našeg kvaliteta i sl. Zato su ti golf 2, mercedesi 190 i w124 najbolja kola za Balkan xD.