Automobilizam

1. Za balkan je najbolji tenk, jer su nam putevi takva kurčina dda porsto gubi smisao voziti kola skuplja od 5000 evra. Doduše na balkanu su dobri putevi, kod nas su govno

2. pre dve nedelje sam naleteo na toliku rofu da mi je ekspolodirala guma u sred vožnje. Pandure sam zvao na uividjaj, rupa dubine 10 cm prečnika 1m. Krater, i jebeno se ne vidi. Takav je neki specifičan ugao da skontaš tek kad si 10 metara pre rupe a tad je kasno.

Došao sam drugi dan na istu lokaciju, u roku od 5 min još tri auta je odvalio točak. Jedno 10 ratkapni pored asfalta

3. Prelijepo.

Tako je Caro. Dojče autos, N95 i neke udobne patike tipa Makserice, zavisi je li ljeto ili zima.

4. BMW 1.3 136 KS 3 cilindra. Motor budućnosti koji će se ugrađivati u novija kola i koji će svi voziti
    http://www.dodaj.rs/f/J/Xj/2WUifqQ0/5.jpg

5. Pa da, putevi u Srbiji su zaista loši, to je činjenica. Kakvi su u Crnoj Gori, GTD?

6. Kakvi su u Crnoj Gori, GTD?

Ko pista. Ako ne letiš pička si prevelika, jebi ga.

7. A baš volite BMW u Crnoj Gori?

8. Ne brate, obožavamo Fijat najviše, zbog jedinstvenog spoja lijepog i korisnog.

9. Pa dobro, sada se sklapa kod nas zato je povoljan.

10. Bazaro kako ne kapiraš da GTD nije Rasni da bi trolovao temom?

11. Sta hoces da kazes?

12. Pa dobro, sada se sklapa kod nas zato je povoljan.

A tebi je 13 000e povoljno, a imaš bar 10 novih auta koji su bolji. Ne hejtujem ga jer je fijat, nego zato što je krš već sada.

13. Jeftiniji je nego da ga novog uvezes.

14. http://www.olx.ba/artikal/17136874/bmw-730d-extra-stanje-registrovan/

завидан број крстова у возилу, изгледа да је продавац поп или учитељ веронауке

15. Dobar je primerak, mada je dosta skup. Nego, na koliko se menja ulje u bmw-ovim automatik menjačima?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.