Automobilizam

1. Vrh sigurnosna oprema. Praviš li karting, praviš?

2. Da ne da Bog da znam to za automatike i da mi treba
    L O L
    O
    L

3. ма цифру астрономску тражи, један лик из мог краја је исту оваку само са предрканим ББС фелнама типа 20 продао за четри сомића

4. ma prodao sam u utorak e46 320d 136 ks automatik, pa ne znam kako ide to za ulje, a ovaj ako ga usere nešto (žale se po forumima da im je štekao menjač posle zamene ulja), da još ne traži od nas novi menjač lolo

5. A na 40-50 hiljada, ko na svaki automatik.

6. тај е46 је постао баш сиротињско крш возило. Јебено паори уништавају бимере. Сада нпр неби никад возио е36 и е46. Ма неби ни м3 оба модела возио

7. Ahhaha ali sto cara ovde "kritikuje" ljibitelje automobila ali zato haksuje i postuje na "na koju igricu si resio da sprcas narednih mesec dana" looooool

8. Majmuni se loze na kola
    ne znaju za cari heksbola

9. Komentarisu mecku koja izlazi za 6 meseci
    E novi vulfenstajn jebe keve ima vampiri ima sve

10. Šalu na stranu 50 k je ok.

11. A lijepa je ta trojka. Posebno kad joj staviš felne sa M6-ice.

12. Šta je heksbol koi kurac?

13. -Ćaća, daj mi da uspem 2.5 eura u Juga oću da jebem pičke.
    -Ajde mrš tamo, ne serem ja pare. Idi igraj heksbol jebeni.
    -U SEBE: Auta su sranjčine

14. super je e46, razmatram kad dođem do neke kinte da vidim neki. mada mi je e39 br.1. xD gledao sam skoro 520i 96' godište, umalo da uzmem, ali mi falila kinta za servise :/ . mora to dobro da se održava.

15. Enemy je uzeo prošle godine e46, ali nešto se ne kurči po temi. Možda mu je zapao neki felerični.

16. ja spustim zadnje sediste u laguni otvorim gepek i gledam u mesec sa osobama zenskog pola u lezecem polozaju

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.