Automobilizam

1. @nesss
    Do koliko para? Uzmeš ovaj (ako je dobar uživo) i prefarbaš mu štopke i žmigavce. http://www.polovniautomobili.com/oglas3730332/bmw_320_d_nemac_novo/

2. E46 mi se najmanje svidja od svih trojki. Nekako sa ovim sterilnim pogledom mi je njah. Inace, kvalitet, nema sta.

3. Ma joj, čoek sve more uraditi sam i uz pomoć par drugara.

Moju bivšuvitaru smo tako skarabudžili pred prodaju da je to zlo bilo.
    Kako joj je pod protruo, bila je rupa pogolema, a nemadosmo aparat za varenje u blizinu, uzmemo neku tacnu limenu, zakucamo je ekserima, malo izravnaš čekićem da ne iskače baš odokolo, zagitujemo sve okolo i zalijemo gumom. Jami, druže, ko novo.

4. Do koliko para?

Ma nemam ja neku lovu, a inače volim malo starija vozila. Tu oko 90' godišta. Ove trojke 316, 318, 320 imaš u ekstra stanju za 1500€

5. Povedi i majstora sa sobom. Ako ga kupiš, oprezno, jer stara su to kola. http://www.youtube.com/watch?v=pNFWmBYD7Q0

6. I kad kupujete avtomobil, poneste onaj magnet za frižidere (ono ravno, ko list) i time pređite po svim sumnjivim mjestima (za koja mislite da su mijenjani ili da je tu auto čukano pa popravljano).
    Magnet bi trebao da se lijepi đe je metal i lim, tamo gdje je stavljena gomila gita pa samo prefarbano - neće se hvatati. I znajte da će to mjesto ubrzo, kroz par mjeseci, nabubriti i iskočiće fela.

7. кад купујете реноа поготово! хахахах

8. O JEBO MAJKU SVOJU 5 POSTOVA MI PROGUTAO!!!

9. BITNO DA OVAJ NIJE

10. Batali trojku, štekaj pare za peticu. Kad ide june nek ide i uže.

11. Nessse juče sam vozio brata kupio e36 316 sa plinom felnama kurac palac auto ko praćka za nećeš verovati 1250 eura. 93 godište. Otišle cene u kurac.

12. GTD Bmw dizel nije Bmw jebo ga leb.

13. Sto se tice ovog klipa sto je GTD okacio, ta verzija trojke (e36) je prestala da se proizvodi upravo zbog tog kres testa, jer se pokazala vrlo lose. Misli i o tome ness-e kad budes pazario.

14. Nessse juče sam vozio brata kupio e36 316 sa plinom felnama kurac palac auto ko praćka za nećeš verovati 1250 eura. 93 godište. Otišle cene u kurac.

Pa jbg, stare i auta, 20 godina je ipak :)

15. Boxer
    GTD Bmw dizel nije Bmw jebo ga leb.

Jebeš ga, u dobrom je stanju. A ti uvijek možeš prodati dizel motor i kupiti benzinski, a da si u plusu. Kod nas to murja ne provjerava na starija kola.

16. Ne razumijem ljude koji kupe veliku kubikažu tipa hummer pa ugrade plin.

Aj kad ugradi onaj na opela askonu, sirotinja čoek, oće duštedi, ok, al brate što se ciganišeš?

17. Batali trojku, štekaj pare za peticu. Kad ide june nek ide i uže.

Imao sam peticu, i imaću je opet, al mi ovo želja da je malo izgustiram...
    I dizel nikad i nikako

18. Skočko zato što su isto sirotinja kao oni sa askonom, međutim imaju malo mozga i hoće da se dokažu. Uglavnom zbog toga.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.