Ljudi, zašto kažu da su 2.5 dizel motori govno veliko, pogotovo kod Audija?
Milina jedna :)
Tromi su za toliku konjažu, a i registracija im je skupa.
ХАХАХ само сам чекао!
Problem je što su to uglavnom motori stari oko 15-20 godina. Takav nov motor uz čipovanje staje na crtu benzincu.
Ma ja hoću baš 316. Ide to solidno, a nije skupa registracija i ne troši više od lošeg Juga
Starija godišta sa ovim motorima su imali neke greške na bregastoj + što su puštali ulje ko da se gađaju njime.
Na sve to tromi su u tri lepe materine, imaju po 180 KS a vuku kao da imaju 80.
Ovi noviji su ok.
Ja bih se vozio autobusom godinu dana ali bih kupio peticu, iz inata lolo
http://www.polovniautomobili.com/oglas3158305/bmw_316_i/
Sa plinom ili bez?
Kurca autobus. Tri meseca sam bez auta i ne mogu više.
Valjda bez, ne verujem da ovo može ispod deset litara plina.
+1 al e39 detemujebem
To za 2.5 Naudja je laž. A6 prvi, na paleti Audi100 6 brzina, ide kao nevreme. Ali nevreme. Mnogo lud auto iako je težak. Jedini dizel motor što je na lošem glasu je Opelov 1.7
Prodajem bubreg, jebeš mi sve!
http://www.polovniautomobili.com/oglas3450524/bmw_320_i/
Ovaj je fin, + ima aluminijumske ćopavce pozadi, a sudeći po opisu, prodaje ga seljak.
1.6 je preslab motor i za Bmw kockicu a kamoli e36 koji je teži 200 kila. To jede gorivo jer non stop zapinje govno ne mož da vuče sam sebe do kurca kad sedne 5 ljudi, 1.8 troši manje u istim kolima bar za 3 litra ako o plinu govorimo.
Ajmo sledeći.
Evo jedan ontopik vic.
Vozi Mujo fiću po autoputu i prokuva mu motor. Mujo izlete iz auta i poče da ga besno šutira, kad u tom trenutku stane neki tip sa Mercedesom i pita:
- U čemu je problem?
A Mujo će:
- Ma prokuvao mi motor!
Tip:
- Hajde da te odšlepam do najbližeg servisa!
- Može, ali ako budeš išao više od 80 na sat, ablendovaću ti da usporiš - odgovori Mujo.
I tako krenu oni, kada u jednom trenutku proleti pokraj njih BMW-u brzinom 250 na sat. Frajer u Mercedesu poludi:
- Ma neće mene BMW prestići!
I po gasu za njim, a jadan Mujo iza sedi i ablenduje ko lud. I ganjaju se po putu kad ono policajac snima brzinu: BMW 250, Mercedes 250, fićo 250 i padne u nesvest...
Pritrči partner i pita ga:
- Jesi li dobro, šta je bilo?
A on odgovara:
Nećeš mi verovati, merim brzinu, kad ono BMW 250, Mercedes 250, fića 250 i još ima ablenduje da mu se maknu s puta!
Ovaj je 2000 kubika koliko mi se čini. Slažem se sa tim, osjeti se i na dvojci, a kamoli na jačem autu.
Jebem mu oca, može da radi svak šta oće, još je zapregu trebao.
Jebeš ga, nekome je isto izbušiti Juga i S klasu...