Automobilizam

1. Jebeš ga, nekome je isto izbušiti Juga i S klasu...

2. Ljudi, zašto kažu da su 2.5 dizel motori govno veliko, pogotovo kod Audija?

3. Tromi su za toliku konjažu, a i registracija im je skupa.

4. Boxer
    GTD Bmw dizel nije Bmw jebo ga leb.

ХАХАХ само сам чекао!

5. Problem je što su to uglavnom motori stari oko 15-20 godina. Takav nov motor uz čipovanje staje na crtu benzincu.

6. Ma ja hoću baš 316. Ide to solidno, a nije skupa registracija i ne troši više od lošeg Juga

7. Makaronac
    Ljudi, zašto kažu da su 2.5 dizel motori govno veliko, pogotovo kod Audija?

Starija godišta sa ovim motorima su imali neke greške na bregastoj + što su puštali ulje ko da se gađaju njime.
    Na sve to tromi su u tri lepe materine, imaju po 180 KS a vuku kao da imaju 80.
    Ovi noviji su ok.

8. Ja bih se vozio autobusom godinu dana ali bih kupio peticu, iz inata lolo

9. nesss
    Ma ja hoću baš 316. Ide to solidno, a nije skupa registracija i ne troši više od lošeg Juga

http://www.polovniautomobili.com/oglas3158305/bmw_316_i/
    Sa plinom ili bez?

10. Kurca autobus. Tri meseca sam bez auta i ne mogu više.

11. Valjda bez, ne verujem da ovo može ispod deset litara plina.

12. Ja bih se vozio autobusom godinu dana ali bih kupio peticu, iz inata lolo

+1 al e39 detemujebem

13. To za 2.5 Naudja je laž. A6 prvi, na paleti Audi100 6 brzina, ide kao nevreme. Ali nevreme. Mnogo lud auto iako je težak. Jedini dizel motor što je na lošem glasu je Opelov 1.7

14. +1 al e39 detemujebem

Prodajem bubreg, jebeš mi sve!

15. http://www.polovniautomobili.com/oglas3450524/bmw_320_i/
    Ovaj je fin, + ima aluminijumske ćopavce pozadi, a sudeći po opisu, prodaje ga seljak.

auto je dovežen iz nemačke,u odličnom stanju,šestak,spušten,sporcke amoltizeri,remus auspuh sa papirima,farovi imaju anđeoske oci.moze zamena za skuter do 49 ccm.za zamenu auto je 1200 €.

16. 1.6 je preslab motor i za Bmw kockicu a kamoli e36 koji je teži 200 kila. To jede gorivo jer non stop zapinje govno ne mož da vuče sam sebe do kurca kad sedne 5 ljudi, 1.8 troši manje u istim kolima bar za 3 litra ako o plinu govorimo.
    Ajmo sledeći.

17. Evo jedan ontopik vic.

Vozi Mujo fiću po autoputu i prokuva mu motor. Mujo izlete iz auta i poče da ga besno šutira, kad u tom trenutku stane neki tip sa Mercedesom i pita:
    - U čemu je problem?
    A Mujo će:
    - Ma prokuvao mi motor!
    Tip:
    - Hajde da te odšlepam do najbližeg servisa!
    - Može, ali ako budeš išao više od 80 na sat, ablendovaću ti da usporiš - odgovori Mujo.

I tako krenu oni, kada u jednom trenutku proleti pokraj njih BMW-u brzinom 250 na sat. Frajer u Mercedesu poludi:
    - Ma neće mene BMW prestići!

I po gasu za njim, a jadan Mujo iza sedi i ablenduje ko lud. I ganjaju se po putu kad ono policajac snima brzinu: BMW 250, Mercedes 250, fićo 250 i padne u nesvest...

Pritrči partner i pita ga:
    - Jesi li dobro, šta je bilo?
    A on odgovara:

Nećeš mi verovati, merim brzinu, kad ono BMW 250, Mercedes 250, fića 250 i još ima ablenduje da mu se maknu s puta!

18. Ovaj je 2000 kubika koliko mi se čini. Slažem se sa tim, osjeti se i na dvojci, a kamoli na jačem autu.

19. Vozi Mujo fiću po autoputu

Jebem mu oca, može da radi svak šta oće, još je zapregu trebao.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.