Automobilizam

1. Nemoj, surovi su jako.

2. a kako je taj softver mogao da zna da se kola testiraju?

3. Zato što je VW najpametnije auto na svijet, pa zna.
    Pametnije i od nekih ljudi.

4. Kontam da softver drži eco mod kad auto stoji a kad vrti točkove preko tipa 40 na sat gasi to sranje.

Jebem ti sunce, kad takvo šalju u ameriku kakve li tek krševe nama bacaju....

5. U Ameriku veliko tržište. "Ako ne ukapiraju ništa, najpametniji si" logika.
    No me čudi da se to tamo gleda uopšte. Ni Amerikanci više nijesu što su nekad bili.

Jebem ti sunce, kad takvo šalju u ameriku kakve li tek krševe nama bacaju....

Neke što ne mogu ni milion sig.

6. Ko dobija śutra? Zapamtite moje predviđanje.
    1. Fetel
    2. Kimi
    3. Rikardo

A Mercedesa niđe nema čim napumpaju gume.

7. No me čudi da se to tamo gleda uopšte. Ni Amerikanci više nijesu što su nekad bili.

gledaju stranim proizvodjacima koji im stanu na zulj... nesto ne verujem da ovako nesto prolazi taj test:
    http://o.aolcdn.com/dims-global/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/563/66/S56366/slug/l/6-ram-1500-1.jpg

mada mislim da je vw to napravio da radi kad auto stoji samo pa kad krene iskljuci se da ne gusi motor, al nisu napisali nigde. kako god ne bi ovo nikad uradili americkom proizvodjacu, njih stite kad naprave nebezbedno falicni auto a ne bi za ovo... ovaj tretman dobijaju tojote, vw, i tako to.

8. tako nešto BMW ne bi nikad napravio

9. Ja kontam da amere boli kurac o zagađenju već da seru o zaštiti potrošača, fora EVO ONI LAŽU, VARAJU, FALSIFIKUJU REZULTATE, NE DOBIJATE TO NEGO NEŠTO ŠTO ONI HOĆE

a amer glup to proguta, boli ga kurac dal auto ide bolje ako je ugašeno ekonomsko govno, bitan je potrošač

nagađam samo

10. Ja mislim da to rade da bi Amerikanci domaća kola kupovali, prikazujući sebe kao jedine što ne muljaju oko toga.

11. Zidovi 5 metara, nema mjesta za preticanje, Fetel odlično krenuo...
    Biće vrh ovo, mene se čini.

FORZA FERRARI!

12. Fetel rutinski, RB dobar, Mercedes napušen, McLaren se raspao, ja zadovoljan.

13. Nankang gume su vi najjače za drifta, to da se zna.

14. hjundai i-30 ili kia ceed?

da znam da mrziš kiu al ono 7 god garancije ako uzmeš novo..

15. Sid ljepši je hjundaji pouzdaniji

16. hvala ali dok doktor ne potvrdi sve info uzimam sa rezervom

ne ozb uzeo bih na kredu nešto od to dvoje

17. Sid ti je ljepši i mekši nešto, Hjundai pouzdaniji što Bohor reče.
    Uzmi Superb ovaj novi, znaš kakav je. Ili Alfu, ali QV.

18. E to mi je trebalo, potvrda..videću još
    Da, čuveni superb poznatiji kao super be..

19. Ja bih uzeo Škodu neku, bez zajebancije.

Kija je mislim 7 godina ili 150 hiljada, Hjundai 5.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.