Automobilizam

1. Znam naravno, raspitao sam se već za to oko garancije i kilometraže..2 god je 2god + dosta je lepša..a na ovim nekim novijim tabelama kia je iza poršea po pouzdanosti(!?) tako da sve ukazuje na to da je i kia dobar posao..a sad za superb ne znam, moram još da se raspitam.hvala drugati :*

ne gej poljubac ^

2. Ta tabela ti je vjerovatno ono koliko je ko zadovoljan kolima (u Ameriku mislim), a Korejci pružaju dosta lima i opreme za malo para.
    Nije loše ako ne prelaziš preko 20 hiljada godišnje.

Oktaviju uzimaj!
    Ili Superb, 30 hiljada ful. Kad je bal nek je bal. Nema na što.

3. октавија ти је приближно иста цена

киа уопште није срање као што је била а 7год гаранције је да ти се јебе, кад истекне гаранција продаш. Или продаш после 6 јер годину дана гаранције доста дигне цену.

мој буразер је узео новог и30 1.6 бензин и они му уградили плинчугу(стипса је, да) и не свиђа ми се уопште, јебени пластиканер само гледам кад ће нешто да ми остане у руци. једина добра ствар што има ланац.

4. Jes taj Hjundai, ja u onaj taksi imam osjećaj da će pući preko ležećeg.

5. Seed je i lep na oko što je najgore. Nzm koliko vredi nova jbg al ako je u k evra sa Oktavijom Oktaviju svakako. Gospocko auto

6. tako da sve ukazuje na to da je i kia dobar posao..

ako kupujes nov, dobar je posao, bar po onom sto sam cuo. ali izgubice dosta od cene za 6-7 god... mada generalno svaki ce. racunaj da kad kupis nov, momenta kad izadjes iz auto placa u minusu si nekih 30% vrednosti auta :)

7. WRC matoree. Volio bi podići haubu na ovom auto a da ga poteram po ovim krivinama da ne pričam
    http://www.dodaj.rs/f/3u/df/4dWP4FY5/2.jpg

8. и ја бих пре октавију јер је у вишој класи јбг. али бих пре сид са квлт опремом него клот октавију

9. Istina. Kako sam stariji sve više opremu cenim. Svršio sam kad sam pre 4 meseca S 500 novog vozio i kad na dugme imaš 3 stepena zatamnjenosti stakla brate. Providno skroz klik klik klik mrak. Eto nisam u tripu sad kao tamno ali mi je drago kad može. KAd ti Žena na pešačkom prelazi sa detetom a ti sa švalerkom ih pustaš da pređu eto zato možda.

10. Ћале оће да узме оног првог Фокуса, караван верзију ''да може да потрпа пецаљке''. Каква су искуства с Фокусом и с којим мотором га је најбоље узети?

11. Ok auto. Prvi sa multilinkom u tu klasu, fino se vozi. Motor da je tdci ako oš dizel.

12. Jebo kola bez kože!
    Kako S klasa kupe pumpa siceve.

I premoćan E kupe. Ako budem uzimao biće 350CDI, bijeli sa panoramom.
    Pljunuti.
    http://carsbase.com/photo/Mercedes_Benz-E_Class_Coupe_mp35_pic_62088.jpg

13. Pazi, ja bih pre uradio onu varijantu što moj ujak radi. Kupi 1-2-3 godine star auto, koji je prešao stvarno neku mizernu kilometražu, a izgubio je 15-30% vrednosti (zavisi od modela).

Fokus 1 je ok auto, ako ga nađeš u dobrom stanju (da nije lupan, truo ili prešao boga oca km) za male pare lolo, inače u ostalim kombinacijama nije nešto. Dizeli su svi već prešli mnogo, a ako uzimaš benzinca, ne smeš plin u njega. Meni je malo čudno i kod njega i kod mondea bilo što im je kočnica kao da u zid guraš nogu. Posle sam se navikao lolo.

14. фокус само дизел и само 1.8, показао се као доста издржљив, гази добре километраже

15. Значи сви су, изгледа, у праву кад препоручују дизела, сад ми је сужен избор

16. Da, ali pazi, tdci ima plivajući zamajac i dizne naprave frku vremenom. I stvar je u tome što je većina već prešla to koliko treba da pređe. E, sad, ako nađe neki sa provereno norlmanom kilometražom, dobra je kupovina.

17. Što bih volio uhvatiti krug ovuda, makar i u Jugiću.
    https://www.youtube.com/watch?v=hVBr0zGqFEc

Stelvio Pass.

18. није за њега пливајући много скуп свакако

19. Кум наш се разуме у половне ауте и има начина да провери све у вези њих, тако да водимо њега кад будемо куповали

20. 1.8 tdci je dobar dosta, Fordov motor.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.