Боли ме курац да мјерим убрзање, шта ће ми то у животу. Квар ниједан за годину и по нисам имао, одрадио велики сервис и ћао. Али зато кад кажем да возим Алфу гаћице саме спадају, чак и на Западу, а твог пасата ван Берана не би нико ни примјетио хехе
A Pasat je za sve prilike, gospodsko auto. Od Berana do Barselone.
Ja ne moram ni palit grijanje siceva zimi u Pasata, a već mlade Hrvatice počinju zaljubljeno da me gledaju, uzvikujući narodnooslobodilačke parole.
Не возим Бемвеа да трипујем моћ и брзину. Не служи ми за продужавање курца него се једноставно надопуњује на мој шмекерлук ;)
ФОЛКСФАГЕН ТРАДИЦИЈА ХИТЛЕР-ПЛИН СЕКВЕНТ-ПЛИН ИЗДУВНИ ГАСОВИ
Šlep služba, cijena novog motora, ne mogu jebat dok im je auto u kvaru...
Ljubavni problemi najgori problemi iks de.
Е јадо, ја са Алфом прешо Француску уздуж и попријеко без иједног квара а друг који вози А3 и који ми је говорио: ђе ћеш са Алфом у иностранство то се квари грок грок, трапови грок грок. Ено цркло му квачило. толико
nije neka lepota spolja, mada mi je bila gotivna jako, teča iz italije je imao ovako neku pre, 2.5 v6, ide u pm, troši u pm, preudobna u pm, a čak ni taj motor nije loš, bar nije ts jebeni lolo
Nijesi mjerio ubrzanje,
a voziš Alfa Romeo?
Nema kad od kvarova iks de.
Боли ме курац да мјерим убрзање, шта ће ми то у животу. Квар ниједан за годину и по нисам имао, одрадио велики сервис и ћао. Али зато кад кажем да возим Алфу гаћице саме спадају, чак и на Западу, а твог пасата ван Берана не би нико ни примјетио хехе
http://www.themotorreport.com.au/content/image/4/9/49227_2009_citroen_c5_05-4b77a9d475b7f-mc:819x819.jpg
9-15 000 zavisi od opreme, stanja, godišta itd.
ALFA TRADICIJA BRZINA ZADNJA VUČA
KUPI TRAKTOR
TRIPUJE MOĆ I BRZINU
PRETEKNE GA GOLF 3
VELI PA ŠTA, LAKŠI JE 500 KILA SIG
A Pasat je za sve prilike, gospodsko auto. Od Berana do Barselone.
Ja ne moram ni palit grijanje siceva zimi u Pasata, a već mlade Hrvatice počinju zaljubljeno da me gledaju, uzvikujući narodnooslobodilačke parole.
Ko ima mali kurac onda Alfa.
Не возим Бемвеа да трипујем моћ и брзину. Не служи ми за продужавање курца него се једноставно надопуњује на мој шмекерлук ;)
ФОЛКСФАГЕН ТРАДИЦИЈА ХИТЛЕР-ПЛИН СЕКВЕНТ-ПЛИН ИЗДУВНИ ГАСОВИ
VW JE SAMO SA DIZELOM!!!!
Е да, и кад сам спомињао Запад нисам мислио на Хрватску лоло
Теби ако је Хрватска запад онда Нови Пазар мора да Шјевер. хладно ал стандард
Vlasnici Alfi vazda nadrkani.
Mož' da kažeš za Alfu šta oćeš, al bih rado vozio 166 2.5 ili 3.0 v6 lolo
Koja bi to?
EDIT:
A đe ima ljepših žena nego na Balkanu?
мени нешто 166 ружна ко гроб, али зато 159 следеће ауто сиг
Samo Superb, samo dnevna soba ambijent na zadnjem sjedištu. Idealna i za trojke.
166 pregrdna, 56 ljepša 1000 puta.
Superb voze samo pravi muškarci!
Tako je!
Vlasnici Alfi vazda nadrkani.
Е јадо, ја са Алфом прешо Француску уздуж и попријеко без иједног квара а друг који вози А3 и који ми је говорио: ђе ћеш са Алфом у иностранство то се квари грок грок, трапови грок грок. Ено цркло му квачило. толико
http://assets.shannons.com.au/IU05BCBEMFG6K8N/Q96VFAY29IF686O7/js320pg5va3h7t8z/jpg/550x430x1/vehicle/2000-alfa-romeo-166-30-v6.jpg
nije neka lepota spolja, mada mi je bila gotivna jako, teča iz italije je imao ovako neku pre, 2.5 v6, ide u pm, troši u pm, preudobna u pm, a čak ni taj motor nije loš, bar nije ts jebeni lolo
Potrošio tolike pare na remont Alfe pred put u Francusku, da je mogao 3 puta avionom da ode xaxaxa.