Automobilizam

1. Kako je grdna ova crvena.

EDIT:
    Da ne bude zadnji na stranu

Potrošio tolike pare na remont Alfe pred put u Francusku, da je mogao 3 puta avionom da ode xaxaxa.

2. хахаха како си погодио ево не могу да престанем да се смијем добићу рак вилице

3. A jbg, spolja je ružna, ali se sećam kad je teča bio ovde, a ja fazon, položio 2 nedelje pre toga i sednem da je vozim, bilo mi kao spejs šatl lolo. Posle kad sam se zaposlio bila tamo i jedna 2.4 jtd koja je prešla 400 000 km i ok je radila. Imam utisak da je 166 jedno 100 puta kvalitetnija od 156.

Kad smo kod takvih kola i ona Lančija Tesis mi je mnogo gotivna.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/eb/Lancia_Thesis_front_20071211.jpg

4. Znam ja kako to Alfisti rade...

5. Ali 20 sati vožnje neprekidno jebemumajku. I to u Alfu raspalu.
    Avion gospodski i tamo rentakar.
    Jedino što nema cijenu je kad slikaš svoj krš pored nekog RR-a u Monte Karlo, ko ja što sam npr.

6. Ta Lančija mi još grđa od Alfe one.
    No je nekako neobična, pa bih se okrenuo za njom možda na ulicu.

Ali zna se što je Lančija, tj. što je nekad bila.
    http://www.swadeology.com/wp-content/uploads/2013/07/Fulvia-Coupe.jpg

7. Baš to, ne možeš a da je ne zapaziš na ulici lolo

8. VRUC LETNJI DAN GTD MENE VOZI NOVA TETOVAZA SEVA NA MOJOJ NOZI
    HEJ SESTRO IMAM JEDNO MESTO DA LI BI SE MOZDA TI PROVOZALA SA GTDOM

9. Prevrh pjesma za casne stoperice.

10. Na astri mi otišao dihtung glave, ima jedno 150€ rada xD

Jebem ti jes me krenulo sa autima, kad krene ne zna stati, mjesečno radim samo za auta.

11. Tačno je u pravu gtd
    Golfina dvica zakon jebem ti auta

12. Golf prešao 700000, korsa 900000 i ništa im nije
    jedan ml 360000 i svaki treći dan nešto ne valja, drugi prešao 100000 i stari se neki dan zakuca na autoputu u prikolicu, 3000€ štete, astra kupljena nova, sa 2km na satu, prešla 200000 i već je remontovana 3 puta, i mjenjač i kvačila i motor

13. Davno sam ja reko da je Golf 2 najjače auto ever.

14. Koji je motor u taj drugi ML? Isto 270?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.