Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Tako sam i mislio boh lololo
Zbog kartice moze da se mazne kako oces.
Sta mislis o Ford focus/fiesta?
De je 407 skuplji za održavanje, recimo 1.6 hdi isto koštaju servisi kao i za 1.5 dci, slična je cena i za set kvačila i te neke stvari. 2.0 hdi već jeste nešto skuplji, ne puno, e sad što se limarije i plastikarije tiče, ne znam cene. Samo znam da nisu baš povoljni ni jedan, ni drugi.
E sad, hoćeš auto 2005+ godište, za 4000 eura sve ukupno sa servisima itd. Tako da uzimanje dizela više klase nije baš najbolja opcija. Ima da te obeščasti načisto.
Imam čoveka koji uzima do 2 k evra da napravi karticu koja je univerzalna mada ograničena godištem od tipa 2007 do 2011 i bukvalno svet je tvoj lolo
Pa to mi je i stra, focus fiesta sta kazes za njih?
Cuo sam da njih limarija kara
To pitaj Pseta, ja nemarim očima da vidim Forda. Znam da Fokus troši1.8 kao tenk ida od dizela bežiš, dalje se ne razumem ič
Ja sam bas i dizela gledao 1.4, 1.6 tdci oba trose oko 5
Nzm kažu da dizel neće zimi dupali meda da mu daš XD
Tdci je loš. Tddi je dobar, ako sam pogodio oznaku. Onom tdci riknjavaju dizne i to.
A citam na autopedia kazu okej su pouzdani..
Boh ima grejace valjda majku mu..
Sve u svemu u 12 mesecu bih trebao da uzmem pa ima vremena do tad, nego sam da se raspitam sta valja uzet, samo da bude pouzdanost>lepota
Sale dizela pali kompresija, ne grejači.
Nemam pojma, znam da treba i neke grejace da ima jebem ga
Kad se osloni na grejače aj zdravo
Ok brt ja samo pitam
Ono, ako imate nekih okej predloga recite.
Opet citam za Megana kaze elektronika ih kara dobro, a i kartica mi nije bas pouzdana
Idi na sajt mojagaraža, tu ljudi pišu iz ličnog iskustva, pa vidi.
A koja elektronika kara megane, daj pejstuj ovde neki tekst.
Ja čuo za stilo do 2004 da ih kara elektronika jer im radili turci.
Reno inače ne spada u najpouzdanije proizvođače automobila pa je tako i sa ovim Meganom. Najveći problem predstavlja elektrika, a tu podrazumevamo razne probleme sa podizačima prozora, brisačima, migavcima, a kod modela sa karticom za otključavanje vrata i pokretanje motora su mogući i potpuni otkazi ovog, nimalo jeftinog dela.
Još jedan problem predstavlja i to što kvarovi nisu tipični pa budite spremni da ostavite svog ljubimca u servisu duže nego što bi ste to želeli. Obratite pažnju i na neka škriputanja u kabini, mada nisu česta ali se dešava da plastika popusti na pojedinim mestima.
Kočnice znaju da cvile, što se uglavnom vrlo lako rešava, ali ovaj izdadak vam ne treba. Obavezno proverite paljenje i odgovor mašine na papučicu gasa.
Da rezimiramo, ako vam se svidja njegov dizajn, mi bi smo vam preporučili 1.9dci Expression i da sa sobom povedete električara ne bi li sprečili eventualne nepredviđene troškove.
Sa sajta autopedija
Ček brate, najveći problem podizači i brisači. Pa kakav je to sajt, veliki problem sa elektrikom lolo.
Pogledaj pod Fiat Stilo šta je problem sa elektrikom.
A taj sajt zajebi.
Brt
Kod stila sijalicu da zamenis treba ti 3 dana i jedno 12 km zivaca
sale, ne deluje mi da ćeš veliku kilometražu prelaziti svojim kolima
zato kupi kola koja su ti najlepša
Ada klasika za Reno, na svaki podizači sjeckaju ka 100 godina da imaju, upali se poneka lampica itd. Ali je povoljan jako za to godište, smiješno malo troši, dizel, mala registracija, kontam to da ti je najbitnije, a nećeš praviti veliku neku kilometražu godišnje pretpostavljam.
Ja sam imao Pasata 2003. i baš je dobar bio, ali bi Megana 5 godina mlađeg mogao uzeti za te pare i vršio bi ti posao.