Automobilizam

1. Opet citam za Megana kaze elektronika ih kara dobro, a i kartica mi nije bas pouzdana

brt opet, nisam imao nijedan od navedenih problema koje ovaj navodi. Eventualno je posle deset godina (auto star oko 12) znalo da se desi da se na sekund upalo service lampoca jednom u sto godina I da se ugasi posle pet sekundi jednom u sto godina. Pa me I mrzelo da popravljam. U sustini, nisu to ozbiljni problemi. Sa karticom nikad problem nisam imao. Elem, uzmi prokleti zeder ako se tripijea. Dacu ti ja kandzu za 2500, koristili je manje od godinu-dve. Kao nova, lolo.

2. Nemoj kandžu, skida se lagano na novija auta + volan može da izgrebe.

3. Ma vidiš da piše da imaju probleme sa brisačima i podizačima. To ukupno košta 5000 din jesnom u deset godina.

4. Jebem li ga, kasko ke standardno najbolja opcija, mada je nekako smor stavljati kasko na auto od 4000e.

5. Mada ako ne gresim, stilo se najvise krao u to vreme iz nekog razloga.

6. A jebem ga, kako se kasko izracunava?
    Koliko bi ispao na tog megana?

7. kolko ćeš prelaziti tim kolima godišnje?

8. Sale, ti se baš be razumeš u autimobile. Kakav bre kasko za auto od 3 hiljade evra.

Usresredi se na to šta ti preslažemo da kupiš, pa sam izaberi.

A rekoh ti da ideš na sajt mojagaraža. Tu ljudi koji voze automobile pišu utiske. Nije lose za procitat.

9. Nađi neki onlajn kalkulator nemam pojma vako. Nit koje godiste nit konje itd. Ali je smesno za auto od 3k uzimati kasko.

10. Radj, otkud znam, isao bih do raske, negde po Srbiji bih vozio, po gradu ne znam tacno.

Citao sam i moja garaza i tamo se neki zale na elektroniku, doduse ima okej ocenu 79, najmanje im je na odrzavanje mislim

Reme, koje si god ti imao bese?

11. Brate, uzmi ti fabiu 1.4 benz i to je to. Eventualno megana limuzinu. To je to godište 2006.

Ako hoćeš nešto starije a kvalitetno to je b5.5.

I Hjindaji i30. :)

12. Reme, koje si god ti imao bese?

2004. Kupljen 2007. i devet godina korscen. Dizel, karavan 1.9 motor, oko 110 konja. Prodah ga u maju negde.

13. Radj, otkud znam, isao bih do raske, negde po Srbiji bih vozio, po gradu ne znam tacno.

tri soma kilometara godišnje, moš slobodno i tenk da kupiš, znači, ne opterećuj se POUZDANOŠĆU i da li ga jebu brisači, nego uzmi od ovoga što su ti predložili onaj koji ti je najlepši, wrj mi
    http://emojipedia-us.s3.amazonaws.com/cache/f8/69/f869f6512b0d7187f4e475fc9aa7f250.png

14. Jbte ova honda ima menjač kao reno 4, nisu mogli ništa interesantnije da naprave. Deda kad uđe okači šešir o menjač, misli da je čiviluk.

15. to je najmanji razlog da se ne razmotri ovaj auto. Ne konkretno ovaj, ali ta serija civica.

16. Ma honda mu je bolja od većine ponuđenih, nego jednotstavno mi se ne dopada enterijer auta. Ova je vrh samo ako je motor okej, inače sviđa mi se više od one zdepaste lolo

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7508020/honda-civic-ej9

17. Užasan dizajn honde.

18. Ova fina, samo što godina ima.
    http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7741017/honda-civic

Mada je marsovac meni jedno 20 puta ljepši.

19. Koji je to marsovac?
    Sta je to?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.