Automobilizam

1. Nije loše ovo pogađanje, samo da se igra pošteno..pošto se na samom linku fotke vidi opis.

ajde Rađ baci zagonetku.

2. bacio sam iznad, napisao sam da nije u pitanju bugarski auto, trebalo bi da je dovoljno...

3. Pežo se poznaje po muškarcu koji se vozi nazad.

Hahaha GTD, nemam više Pežoa. Uzeli smo Reno Senik i najbolje od svega je što se više ne vozim pozadi :)

4. Radj usudiću se da kažem da je u pitanju Dačia.

5. Na vukajliji nista novo, gonzo kasni kao po obicaju.... -.-

6. Ps, Micubiši Lanser valjda.

7. Koja marka automobila? Hint, isti očajan dizajn su sačuvali do današnjeg dana.
    http://saabplanet.saabplanet.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/saab-906-turbo-624x289.jpg

8. Volvo/saab? Ne mogu se odlucim

9. Sjebo sam se. Svabo neki...

10. Makar ovo lici na svapsku zastavu na krilu

11. U stvari, najnoviji modeli su im ok. al oni devedesetih i pocetak dveiljaditih podseca na ovo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.