Automobilizam

1. Ovaj najnoviji polo sto sam dobio sluzbeni, 1.4 tdi 100 ks, jebe kevu. Na tri hiljade obrtaja ide i 170km/h. A po gradu trosi oko 4-5l. Bas zahvalan motor.

2. Eto što ti je VW.

3. Bas samo upoređivali kolega iz druge firma i ja automobile. On dobio novio Klio.

Klio je lepši realno, ali unutra je plastikaner, sve škripi, brave ko od čaše od jogurta da su napravljene. Ima onaj displej kako li se zove, multimedija, ima cele tri boje i pet megapiksela.

Polo kao tenk, unutra sve kvalitetno, vrh materijali i zavrsna obrada. Nista ne skripi i da je klimavo. Taj ekran, multimedija koj kurac, je vrh, u sustini ne mogu da se porede.

A mislim da su tu sa cenom.

4. Škoda fabia 2006
    Sve normalno radi osim tog gepeka mrtvog hahah

5. Nisam vozio klija novog, ali jesam kangoo (2015. godište) u firmi gde sam bio na probnom radu i stvarno je plastikaner (volan prelagan, kao da je od šuplje plastike i da nije prikačen na točkove uopšte, papučice isto prelake). Mada ono, služi svrsi i sigurno da imaju razlog što se odlučuju za klija / kangooa.

edit: marko, neće ni iz kabine kad otvaraš (ako ima ručica ko vozača)?

skroz blokirano, samo kad otvoriš zadnja leva, onda radi... možda neki od prekidača, ili neka plastika u bravi šteka.

6. Pa zaglavilo se jebo te ja

7. To se desava i na vratima kod skode moras dzarati ta koja nece da zakljucaju pa onda oce

8. Sig mikroprekidač ili kontakt neki.

Reno će vazda Reno biti. Ali je lijep za ženu ovaj Klio novi. I onaj krosover na njegovoj bazi. Tog oće sestra da mi uzme, u dvije boje, alu felne i doboši izbiše oči na auto 2016. godište.

9. Mi u firmi samo vw vozimo. Mazge jebene. Ja imo onaj prethodni polo 2009, 1.2 sa tri klipa, govance motor al se za 150k gradske voznje kod mene nije ni jednom pokvario. Nista ali nista mu nije riknulo.
    Osim lamele koju sam sprzio mojom losom voznjom jer ne skidam nogu sa kvacila jbg.

10. E jedino su se zalili na neki kombi, kraft, krafterk neam pojma kako se zove. Njih su mislim i vratili nakon nekog vremena.

11. haha, 1.4 motor u ovolku grdosiju.. o moj bogo.. a vrh ponude 2.0 motor lol
    razumem da svi sad idu na downsizing, ali jbt..

ne bi me zacudilo da u bentleyja za koju god vidimo 2.0, sa quad turbo, nasviran na 500ks lol

12. 1.4 na dvije tone. Škodo, vazda li si sirotinjska bila.

13. kačio sam ovaj klip pre par dana

14. Ne ne msm ceo klip ne gif, ali svaka čast liku

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.