Automobilizam

1. Gtd
    Vredelo je otići. Balkasnko bilo danas. 20-ak njih malo manje od pola kocke malo manje od pola e36 i e46 jedan Opet kadet 76 Labud da ne kažem sa nekom ludom motorkanjom i nešto ne znam šta je Tojota li je sa BMW motorom reče dečko i zadnjom vučom.
    Bugarin uzeo sa e36 kupeom jebem ti nebo kako vozi čovek mogao sam da drkam. Ona ženska Milica jes da niej vozila njen onaj roze auto nego od nekog lika al ne zna ništa ko kurac, bio jedan lik iz Mlda uopšte nije loš jebem ti i dobar je Lekić neki iz Kg-a
    Bio neki lik isto sa e36 mislim da ni sam ne zna koliko mu auto ima kubika i konja uopšte nije realno ni zvuk itd sve je vozio a ja sam ga gledao 15 krugova uđe na start zadene mu pun gas i pusti kad treba da izađe, non stop radi u blokadi vidi se da je lik pro i nije pobedio samo zato što ej lud al ozb lud. I da jedini je šaltovao u treću jebem ti. Driftuje lola a verujem da mu 150 pokazuje na satu jer napuni treću jbg

2. a to je to, ja vidim danas neke komšije moje što se lože na bmw i trke da kače slike sa ovog hepeninga u mladenovcu

3. Zašto nisi došao da popijemo pivo?
    Reme bi te masakrirao xaxaxaxax

4. Ne pijem pivo al sam napisao zbog skeča

5. XD

dobro je da reme ne ulazi na ovu temu

nadam se da neće baš sad poželeti da uđe

6. Reme ima skriptu i pisti mu mobilni kad se igde na netu napisu reci ili recenice: reme, pivo, jelen ili lav, koji film da gledam e

7. Ulazi. Napisao je da je kupio skoro da l Civik novu kao to što sam pravi pivo nije dovoljno da bude idiot

8. Prejako, ima i na yt. A sjutra u Valjevo mislim baš da je skup Kadeta C.

kao to što sam pravi pivo nije dovoljno da bude idiot

XAXAXAXAXAXA
    Samo ovo
    https://s14.postimg.io/qsowz5681/vinjak.jpg

9. Vinjak samo ako nema dobre domace nemoj da ste nubovi jbg pa nismo tilmoi ljudi smo

10. Često sam u različitim kafanama a jednom sam se napio od loše i neproverene rakije i nikad više. U uzmi domaću brate kupujem od lika do jaja rakiju ima
    Ukuću kati dodjem najjače da ću vinjak piti

11. Podrazumeva se da u kafanama neproverenim ne

12. I one dunje i kajsije kupovne pa jebem ti krv u pičku

13. apisao je da je kupio skoro da l Civik novu

Nije civk brt.
    Vinjak je da se prebiješ na neproverenom mestu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.