Automobilizam

1. Dobra rakija đe znaš da ima. Đe nema uzmeš vinjak ili štok i top.

2. треба купит корада

3. баш би доста возијо једног корада
    обавезна опрема кожа шибер вр6 и спорлер да ради

4. Tuljan - čovjek istančanog ukusa.
    Spojler koji radi prelijepo nešto.

5. постоји једна ствар која представља курац на колима - зове се шибер

активни спојлер је такође курац

корадо има два курца

6. Gtd 2 pitanja da ne guglam ti si živa wikipedija za vw
    Čemu korado i široko a istih se godina proizvodili?
    I golf 3 vr íma verzija od 195 i 245 konja ili se tripujem za 245 da ima ili je to r32

7. Kače se 3 godine, ista su klasa. U Ameriku se ne kače, no je odma došao Korado, a u Evropu vjerovatno kupovali Široko jeftiniji jbg.

174 je 2.8 u trojku, a 195 2.9. 245 je R32 četvorka, četvorka V6 204 konja.

8. Da, ipak sam se istripovao.

9. Nez jesi li gledao onaj Lupo hrvatski sa dva VR-a od 204 + nitro. Ludilo od auta.

10. E vozio sam Lupo Gti da l 2005
    Zvrk od auta. Mada ne daj Bože sudara s njim to je to

11. Marko: 'I uradio sam jednu pametnu stvar. Pošto ne nosim papuče, Ljubiša me pitao pred Novu godinu šta da mi kupi i ja sam mu rekao da mi kupi neke mnogo lepe patike koje će mi i ovako i onako trebati za po kući i kad izlazim napolje. Sad imam nove patike i nisam im skinuo etiketu, i onda kad uđem u kuću, odmah se izujem pa uđem u patike i po kući sam u čistim patikama.'

Mira: 'Ali nosi papuče, molim te.'

Marko: 'Kako, bre?'

Mira: 'Pa, uveče, kad legneš, onda moraš da imaš papuče pored sebe kad ideš da piškiš.'

Marko: 'A onda ne moram jer imam podno grejanje pa mogu bos.' Mira: 'Nemoj, to je nepristojno, to je seljački. To je džukački. To je kao Marinko Rokvić.'

12. Vozio sam danas novu mazdu 3 od drugara kakva prelepost od auta,jebeli su Japanci samo tako.Za te pare bih uzeo odmah ne bih gledao sta od konkurencije ima.Kontam da je u rangu sa polom sto se tice cene,mozda gresim.

13. Heč? Ja samo onu CX3, ne volim tu klasu, ali fino auto. Jedino što su na izolaciji šteđeli majku im jebem.

14. Mazda 3 je u rangu cene sa Golfom cak i vise. Skupa su to kola.

15. Da heč ne onaj skraceni.Enterijer jako lep vidi se kvalitet,motor perfektan,2.0 benzinac 120 konja.Nisam ja nikakv strucnjak za kola,ali mi se ovaj bas svideo za te pare ne znam da li moze bolji nov auto.Mislim u odnosu na prethodne mazde bar sto se izgleda tice napravili su veliki iskorak.

16. Mislim da je 17-18 hiljada evra golf je valjda skuplji.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.