Automobilizam

1. Ovaj Audi je baš onako dobar da me žena vozi u njemu, dok sedim pozadi xD

2. Samo za to i jeste
    Jebem ti on kad je 3.0 je slab reci s ovim

3. Zamisli sklop taj.

Dobar je i za tebe Gonzo, sa ovim nećeš moći da luduješ xD

4. Dobar je i za tebe Gonzo, sa ovim nećeš moći da luduješ xD

Pa ja sam u mom Seniku Ferari za ovo čudo sa Ventovim motorom lol

5. Jesi se navika na Senika? Gasi li se? xD

6. Gonzo veruj da jesi.

7. stuca mu u drugoj xdd

8. Jesi se navika na Senika? Gasi li se? xD

Ma gasi se čudo jedno ;)

Šalu na stranu, bilo je potrebno dan,dva samo da se naviknem gas i kočnicu jer na Seniku visoko hvata za razliku od Pežoa. Zato mi se prvi put kad sam seo u Senika događalo da maltene naglo zakočim jer sam pritiskao papučicu jače zbog navike iz Pežoa.

9. ortak_CHEda_velja
    http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8443005/audi-200-turbo-quatrro-treser
    Koliko je ovo pametno uzeti? Treser felne vrede stvarno dosta i nema ih nigde, samo koliko je jednostavno preprodati posle, to me malkice jebe. Jedino aukcija ebay pa dhl/fedex
    /aukurac, bio okačio ovo na drugu temu, čim sam video da GTD nije iznad odma mi bilo sumljivo nešto.

samo ako imaš 2-3 000 evra da uložiš u taj projekat, ako imaš dobrog majstora pored sebe i ako oćeš da nastaviš da voziš taj auto. Za felne pitanje, možeš da pokušaš da preprodaš.

lolo, u prvoj firmi sam vozio par puta gazdin ''rashodovan'' 2.5 tdi od 180 ks ja mislim (izigravao sam šofera kad sklapa veće poslove xd), meni je super išao. Kopkalo me kako ide A6 3.0 tdi koji je uzeo za sebe.

10. Bez 5000 se ne pocinje to.

Tesla S stize u BG, da li ste uzbudjeni?

11. Tesla S stize u BG, da li ste uzbudjeni?

Ne mogu ti opisati koliku erekciju imam xD

12. Ono kad izađeš u novine, a nijesi se slupao.
    https://youtu.be/Ury0IYD7G_A

13. El mi se to čini, ili ovaj ima pločicu TAS na maski? Nisam znao da su se izvozili van jugoslavije.

14. Jes. A Kedi jedinica za Evropu se samo u TAS radio.

15. http://www.lavauto.rs/elektronski-katalog/browse/192-sigurnosni-rafovi.html?sef=hc

Koliko su ove stvari zaista osiguranje protiv krađe točkova?

Nije mi niko još marnuo točkove, ali su krenuli da operišu po ovom kraju, komšija ostade bez alu felni na laguni.

16. Koliko su ove stvari zaista osiguranje protiv krađe točkova?

Taman koliko koštaju.
    Nijesam neko ko se opterećuje lopovima i zaštitama, ali imam ih i vazda bih kupio.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.