Automobilizam

1. Pise da se oseti da upravlja parama.

Al posle piše da mu ona kupuje auto, izbrisala milfača post kad su je popljuvali.

2. Što popljuvali? Treba da položi i čeka dok napuni 30 godina, pa da počne voziti?

Skroz ok je to, i ja bih kupio svom đetetu auto ili svoje davao.

3. Ao, pa ne uči se vožnja za 5-10 dana koliko provedeš sa instruktorom.

E kamo sreće da je 5-10 dana, nas su zezali 6 meseci da vozimo 40 časova jer su zapravo veći deo vremena imali samo 1 auto ispravan. Realno, ništa korisno nisam naučio za to vreme.

A naravno da se ne uči sa njima ni vožnja ni drugo, mene su ćale i ujak učili da vozim, vozio sa ujakom po selu, kako je on govorio ''da se naviknem na kola i saobraćaj (zajebavao me ujak da složim facu kao da u crkvu ulazim kad sedam u kola)'' i to nisam njegovu ličnu mečku vozio, nego poluraspalu omegu i poluraspalu sijeru koju koristi za po selu i po njivi. A i naravno da mi izbiju u startu znanja stečena u auto-školi tipa, drži kvačilo i u prvoj na semaforu na crveno u julu mesecu na 45 stepeni napolju, da naučim da parkiram i u rikverc i paralelno karavan omegu, da se ne držim desnom rukom za sedište dok vozim u rikverc, da naučim da vozim i parkiram kad imam prikolicu nazad i tako neke stvari. Provera pritiska u gumama, provera nivoa tečnosti, zamena točka, akumulatora, sijalica i tih sitnijih stvari.

Za ovoga konkretno, bolje mu je sa ocem ili rođakom da vozi prvo, nego sam bez dozvole. I da neko ide sa njim ako uzima auto, npr. gde sam ja radio na placu, nisam smeo da krenem sa nekim u test vožnju dok ne da vozačku i ličnu na uvid. Još ako je u Beogradu, pitanje ako ga zaustave panduri, da li ima vezu da ne zaglavi u zatvoru još za vožnju bez dozvole.

4. To je poenta. Kupuje sinu kola koji je sam u Srbiji, nema položen vozački a kaže da se naložio na kupovinu kola.

Realno je očekivati da će istog trena kad ih kupi krenuti da vozi.

Na stranu sve to, meni je čudno sto nju boli kurac kako ce on da vozi..samo da ga ne prejebu na placu. Lolo

5. Ma možda on zna da vozi, nije to frke, nego da ne uđe u sranje zvano kazna za vožnju bez dozvole, jer je kazna 3 godine zabrane 100-120 000 dinara kazne. Jbt, ja umalo da zaglavim zatvor jer sam sa švedskom dozvolom vozio auto svog oca. Nisam predao u sup, mislio da ću da se vraćam u Švedsku. A imam zvanično u supu srpsku dozvolu i sve.

6. Ja sam svoje naćerao da me uče čim sam do pedala mogao dohvatiti, eto samo kako krenuti. Poslije i do škole i oko nje i svuđe autom, lijepa vremena.
    Nijesam no malo nešto časova odvozio, žurilo mi se na polaganje jbg. Ali mi je rekao instruktor da ne vozim ka celt okrenut nazad, nego vazda na retrovizore i to je istina.

7. Bilo je i druženja sa policijom i onog "samo da ih ne bude ođe", ali kroz to je svak prošao kontam.

8. Jbg, sad ih ima toliko puno, plus što je veći deo njih u civilnim kolima, vrlo raličitim, par puntića raznih boja, 307 raznih boja, A4, A6, video sam čak i staru onu mečku a klase itd.

Danas me zaustavili iz te mečke a klase, traži vozačku i saobraćajnu, dam, sve u redu, svetla upaljena, ja se vezao, gleda me lik onako tužno u fazonu ''ništa od ćevapa sad'', vrati mi dokumenta i otera me u kurac...

9. Ao, pa vazda ih je bilo grdilo i vazda ih je bilo u neobilježena i privatna auta, nije ništa strašno. Ako si strašiv ne sjedaj ili pomalo oko zgrade, kroz grad itd.
    Vazda se vozilo bez dozvole i normalno je kad si mlad i željak kurčenja jbg. Ali je zato najjači osjećaj slobode kad tek dobiješ vozačku, ja isti dan povezoh za Dubrovnik npr, nema cimanja kad vidiš policijsko auto pored puta, a tek kad pruži lizalicu.

10. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8443005/audi-200-turbo-quatrro-treser
    Koliko je ovo pametno uzeti? Treser felne vrede stvarno dosta i nema ih nigde, samo koliko je jednostavno preprodati posle, to me malkice jebe. Jedino aukcija ebay pa dhl/fedex
    /aukurac, bio okačio ovo na drugu temu, čim sam video da GTD nije iznad odma mi bilo sumljivo nešto.

11. Pa dobro, očuvana je limarija nema šta.

12. Čoveče šta brišeš postove sad izgleda ko da smo Gvozden i ja ret pričamo sami sa sobom

13. Jeste, i ja sam gledao 3 puta o čemu priča, mislio o telefonu, u koji telefon da uloži za šta bre 1 500e, ne brišu se postovi nikad.

14. Pežo 607 2012
    Šalim se, BMW 740i neko 1994
    http://imgur.com/zfc8z0p.jpg

15. Uzmi ka project car ako nemaš dovoljno problema u životu.

16. U A8 stavio 65 konja dizela pa jebem ti mater u pičku sakatu

17. motor iz venta xd

18. od 0 do 100 za 23,7min

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.