Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Na dno da ne bude.
Ođe imaju razredi, nije nikad neka velika razlika bila, ali dovoljno da pišaš po sirotinji. Možda taman i treba.
Petica nova, prelijepa će biti <3
https://youtu.be/_WU-v7tS7yc
Sig da ćeš plaćati jbg, ka i sve što se plaća preko kataloga.
dobar shuk autora mickey993.
e sad, za obican narod sam siguran da ovo nece doneti nista bolje, cak sta vise. Tj tako ce da naprave.. ubedjen sam da cu regu za moju, jos malo pa punoljetnu, hondu sa 1.4 motorom placati i dalje 20-22k.
Hahha hvala.
Ma zameni sad, uzmi akord neki jači i cepaj.
Ili micubiši galant 2.5 v6
Nije to fora voziti ako bi i kad bi sirotinja mogla registrovati isti jbg.
Kako mi je šukno, ne kontam??
Ne znam ja to, ali da mene neko tako slično reče zoru ne bi dočekao.
već sam krenuo ka njemu, vozim trentuno
hahahah ovo ispa kao da vozim neki auto "trentuno"
pa kao ponadao se makaronac da ce ubosnu da bude isto, ali onda miki sve to pobije u par reci. al ono, ne tebi shuk, nego generalno bosancima
i nemoj makarone, ne isplati se da bijes put izbosne cak :)
zar nije u bosni bio fazon 250-300 eura za 2.5 tdi registracija? šta oćete bre još jeftinije....
pa ako te interesuje, kod nas je na 3k kubika, kod vas je na 2k
što znači da ste vi u kurcu, ne mi
ovo sam pitao čisto iz šale, ne interesuje mene to, hoću reći svejedno mi
ali da je bosna>srbija
to stoji :D
Pa Bosanci ni nijesu imali porez na luksuz valjda.
Makaronac, polako vozi, za 5 sati si tamo preko Goražda max.
2.5 tdi ne bih džabe da mi je registracija haha
2.8 oko 500 ja platio, ispod 2.5 jeftinije značajno, preko 3.0 skuplje, ali bilo bi glupo i da svako može registrovati to.
što znači da ste vi u kurcu, ne mi
lol, a koje je ograničenje za godišta? ono fazon, preko 20 - 25 godina star auto ne podleže tom zakonu
poskupila je ove godine izgleda
za 1.9 tdi 96kw ce biti skoro 600km
ne znam miki
samo znam da je bosna>srbija hahahahah
I ođe ti je slično, snaga se dosta gleda. 2.0TDI 140KS možda za 15-20 eura taman ispod 300.
tako je i ovamo, isti smo
crna gora>srbija
Moramo neđe sjesti zbog tebe eto u Staru Hercegovinu da pijemo piće i pričamo koliko para dajemo za registracije.