Automobilizam

1. Ford-skoro najjaci auto

2. Сетио сам се сад овога:
    http://www.politika.rs/scc/clanak/363461/Spektar/Automobilizam/Tesla-prosao-kroz-Srbiju-i-ogrebao-ga-taksista

Директор компаније „Тесла Моторс”, велики технолошки визионар Илон Маск, у једном од својих планова за будућност говорио је о паметним градовима у којима ће власници „Тесла” аутомобила моћи да зарађују новац од својих возила која ће сама вршити превоз путника док их власник не користи. Цветојевић је оценио да је то најбољи део Масковог плана.

„Чињеница је да у овом делу Европе људи потенцирају власништво над покретностима и непокретностима које су често неискоришћене и зато се све више развијају пословни модели из категорије ’дељене економије’ као што је и ’Убер’, који је један од спонзора овог путовања. Док ми седимо овде, аутомобил уместо да је паркиран у гаражи, могао би да буде изнајмљиван за неколико вожњи и тако да сам отплати део трошкова”, рекао је хрватски предузетник.

Како бисте се осећали да ваш ауто зарађује више од вас?

3. nista protiv, ako imam pored njega jos jedan auto koji bih ja vozio.

4. Како бисте се осећали да ваш ауто зарађује више од вас?

Kao sirotinja?

Jes sad o dijeljenju auta pričaju često. Baš mi je smor to, ali stajem stoperima i pravda je zadovoljena.

5. Danas na NK-PG dva udesa sa težim povredama. Ne znam eto što se dešava ovih dana.

6. Danas je sve ovo na tipke. Jedan je klasični šaltač, drugim biraš spore ili brze, a trećim pomoćne ili direktne i kombinuješ i ispraksiraš se.

Mack stari.
    http://www.bigmacktrucks.com/uploads/monthly_11_2013/post-7036-0-87722100-1384136213_thumb.jpg

7. Guglah ovaj kamion, samo jednu fabrički ručicu ima. Bar polovi sa stilom jbg.

http://www.cdm.me/drustvo/hronika/foto-karambol-na-magistrali-ka-nk-jedna-osoba-teze-povrijedena
    Vidite prvi komentar :'(

8. ahahahaha kako istračaše

mega noob u bijelom golfu

9. Svi sprint da ne pukne xaxaxa, tako bi i da se prevrnu neđe sig.

I ne budi ljakse, ovo je ona kafeno-zlatna boja tj. bež.

10. ma povezah sa ovim golfom što je na slici lol

11. E tako, bijelog ja vozim. I imam veći reli skil, samo da napomenem.

12. Njemac GTD, znaš kakav je, koža, velike felne i te munje. Fale mu klima i jači motor, ali ide nekako kad ga potopiš. Moram te provozati neđe, bićeš sav isprepadan sig, nećeš moći 2 dana zaspati.

13. haha moramo
    1.6 gtd najjači sig

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.