Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Gtd, može li na onoj mzltimediji u polu da se gleda video?
Jel imas hard disk na njemu?
Na mom pasatu moze, imam hard 60 giga i sa njega pusta video pustim mayu berowic i samo jako
Pojma nemam sta ima. Pokusavao preko blututa da pustim nesto sa jutuba. Pusti muziku al video ne ide..
A dobro bi mi doslo kad zakucam nekad u kolima da pustim neki film, u radno vreme naravno. Xd
Sad ne znam, to u Pola je ona mala sig. Vjerovatno ne može ili imaš neđe da odabereš oli video ili što, ka što biraš oli cd, aux, blutut.
http://s3.caradvice.com.au/wp-content/uploads/2015/12/2016-volkswagen-polo-81tsi-comfortline-21.jpg
ova, al nema veze. pitah mozda znas onako napamet. :)
Nemam pojma, meni služi samo muziku da puštim xD
I ljepše izgleda. Viđi tu u media ima li kakvih podešavanja, baš ne znam.
Danas me obradovaše, gumene patosnice original 90 eura.
Ne moze ova tilmo vidis da je crno-bela jebem te usta glupa ne trosi vreme ljudima bez veze razmisljaj malo
Glupane ima više boja nego tvoj lcd tv, e sad nije moj pa ne mog se kurčim.
možeš samo neme filmove da puštaš na ovoj multimediji
U X5 MOŽE E SAD NE ZNAM U TIM TUĐIM MALIM GRADSKIM AUTIMA DA L MOŽE
LAGANO I U PETICU MOŽE
Ima li ko što da predloži kad svi imamo? Koji je najjači film što ste gledali u svom vozilu? Dopuštate li ljudima koji nemaju tu mogućnost da sjedu i gledaju u vaše auto?
Ja imam 2 filma. Maratonce i Ko to tamo peva
Gleam spotove većinom tipa Maya Berowić i Jala brat
Ja u mečki imam disk od terabajt i (za sada) 700 filmova.
To ja zovem disk
Skočko a razlog tome je šta? Ajd da neće dupali pa dok čekaš šlep svako malo inače ne
ako je neka dobra mečka, onda treba ribama da ubiju vreme dok stoje u redu za pušenje kurca
S obzirom na to da se hvalio kako je vozio Golfa 100, vjerovatno da ne umre od dosade xD
I nije ti 100% sve u pravac, javi se kad budeš dvojkom PG-CT za 23min. Do tada poz.