Automobilizam

  1. Gtd, sad sam siguran da se uklapaš u onaj profil vozača Kalibre lolo

    Al te fore, ja vozim brzo ja sam faca ja vozim 100km preko ograničenja bla bla truć.

    S obzirom da vozim auto već deset godina svaki dan po par stotina kilometara, mogu da kažem za sebe da sam dobar vozač i da prilično bezbedno vozim i kad jurcam nenormalnom brzinom kroz grad.

    Al to me je prošlo odavno, volim da dam po gasu ali ta kurčenja i prozivanja ko koliko brzo vozi su Kalibrovski.

  2. Jepte se, kad imate vezu kod saobraćajaca ili imate para za kazne.

  3. Hahaha gtd sto ponizavas mikija on je jednom vozio volva(ili saab-a) 170 xddd

  4. Tilmo ti ako predjes sto kilometara dnevno u lokalu po gradu nisu ja cu pojesti ono govance od pola u vlasnistvu firme zlatiborac

  5. Jebeš sve, meni je najveće uzbiđenje bilo kad sam u proškoj firmi vozio skrnavog juga 155 km na sat kroz vijuge Tresibabe. Xd

  6. Sad da pseto, oko stotinak od kad radim samo grad. Al pre sam radio van. Pređeš 500km ko iz pičke. 200-300 prosek.

  7. није то ништа ја сам возио око 400 у просеку и то само по косјерићу

  8. Ajde sada udji na neki sajt tipa planplus i pogledaj koliko su udaljene dve najdalje tacke u gradu nisu koji ima stotinu miliona ljudi

  9. Ja sam prelazio 52.000.000 kilometara dnevno

  10. Tilmo uđe u kružni tok, pa se vrti pet sati

  11. хахаххаха

    какав лажов мајко мила

  12. A to da predjes 500 ko iz picke je tek glupost, ranije nisi vozio tog pola nego kako si rekao raspalog juga tako da si 500km mogao preci samo autoputem(ako mislis da nije istina pitaj pa cu ti objasniti zasto). Dalje uzmimo nis kao pocetnu tacku, na donjoj strani autoput je tada postojao samo do vranja tako da to otpada znaci mogao si samo na sever a to je otprilike(hehe otprilke jer se ja kao ne razumem) da spicis od nisa do novog sada sto je neka 3 sata voznje i 3 nazad to je 6. Ako uracunamo i pauzu da pojedes 2 kifle i jogurt od pola sata i pola sata zadrzavanja da nekome ponudis kulen na akciji to je radno vreme od osam sati. Moze se odraditi ali ko iz picke nije jer ne vidim koji bi te kurac svaki dan slali za novi sad

  13. Kako je glup ovaj pseto majko mila. Imam jednog druga takvog, glava me zaboli kad mu nešto objašnjavam.

    Al ajd da probam, ja imam 50ak objekata koje držim po celom gradu. Znaš, i oni nisu u pravoj linij od jednog kraja grada do drugog. Plus sto u neke ides po dva puta ako ne zavrsis posao.

    Eto, ako to tvoj mozak moze da shvati, odlicno, ako ne, pokusao sam.

  14. jesi čuo za organizaciju rada, to jest planiranje posete objektima u zavisnosti od lokacije?

  15. Ćilmov plan rada:

    Polazna tačka Niš

    Subotica- Vranje- Zrenjanin- Žitorađa- Sombor

  16. Zamisli jedan grad gde moras da obidjes sve objekte, ides redom ali su svuda, tako da moras da prodjes ceo grad hteo nehteo.

    Kapiras, krenes za zajecar, pa spicis sva sela levo i desno do svrljiga, pa njega obidjes celog, pa do knjazevca levo i desno, pa knazevac premetris ceo..i tako do zajecara, koji obidjes ceo.

    Eto, nadam se da ovi sa jeftinijim ulaznicama kapiraju.

    Odoh u kafanu sad, vi kako ocete.

  17. ps
    Hahaha gtd sto ponizavas mikija on je jednom vozio volva(ili saab-a) 170 xddd

    Nisam. Saab je bio službeni, a da vozim 170 u švedskoj, pa da prodajem bubreg posle da platim kaznu - ne da mi se. A onaj volvo s40 1.6 benzinac mislim da nije ni mogao da razvije 170 km/h.

    Vozio sam onu lančiju kao marko što je hteo da uzme oko 150 km/h i vektru kroz nemačku tako isto oko 150 kmh/h. Zapravo, nikad nisam ni imao neki toliko dobar auto, da mogu da se upustim u neku još bržu vožnju. Ipak su to kola starosti od 15 do 20 godina bila (i prešla 250-350k km). Nije mi se dalo da više iskušavam sreću.

  18. Pa vidis tilmo, mozda sam glup sa svojom diplomom sabracajnog fakulteta(kupljena je naravno) i pozicijom direktora saobracaja i logistike ali neces verovati posao mi je upravo planiranje ruta vozacima, izdavanje putnih naloga, kontrola potrosnje goriva i skrining(jbg tako se zove) putnih pravaca.

  19. Druga stvar, 50 objekata dnevno a neki po.dva puta je granicenje sa naucnom fantastikom. Kada se zadrzavanje drzi do 15minuta norma je 27(u mojoj firmi 35) lokacija. U lokalu, naravno.

  20. Xaxaxa Miki ko te je isprepadao sa vezama kod policije, niđe veze.
    Pa ja sam brže vozio Golfa 2, 160 i možda 5 možda, niza stranu doduše, 169 fabrički kad je nov bio je mogao.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.