Automobilizam

  1. Miki brate salio sam se. Nije bitno koliko si vozio sve dok nisi tilmo da nam pricas da si iz svedske krenuo kad je pocelo finale ecropskog a do panceva stigao na vreme da vidis poslednji penal

  2. "Vozim po ograničenju, što ću ako me oderu 1000e"

  3. Mislim, ne zajebavam ja tebe što sporo voziš, nego što to pravdaš nekim kaznama i vezama umjesto da priznaš "jbg, iz Pančeva sam, tako vozim".
    I nemoj mi reć da ne znaš za blitzer.de. Mene je u Austriju prije 5god kad nijesam znao za njega slikao radar, ali nije stizalo ništa xD

  4. Eto, sad pseto opet ispao glup pa mu krivo. Xd

  5. A bas sam hteo da te pitam cime se bavis pseto, al ozbiljno. Delovalo mi da si besposlicar koji zivi od šteka koji ima i izdavanja nekretnina, kao većina Kosovaca. Xd

    A ti direktor jbt.

    Ala izgled ume da zavara hahahaba

  6. Al te fore, ja vozim brzo ja sam faca ja vozim 100km preko ograničenja bla bla truć.

    Ne seri Tilmo, nije to nikakvo kurčenje, nego su ograničenja 80 svuđe jbg.

  7. Što li si ne idem jbt. Aj zdravo.

  8. Mislim naravno da ne treba da voziš 120 kad ne umiješ ni putem da ideš, ali nije ok da se ljutiš kad te neko pretekne i govoriš kako će svi poginut zbog njega.

  9. Pa prilicno sam siguran da sam se ispisao po tebi dok lezis u blatu i grgoces dzelinu kuvanu spermu ali ako smatras da sam ja glup ok. Uostalom, posto verujem da ne posedujes neki profesionalni program udji na najobicniji plan plus oznaci svih 7651963 objekata u kojima si bio u petak i vidi koju kilometrazu si presao.

    Ja ti kazem da da bi nabio 100km moras imati rutu: beogradska arena, simanovci, bezanijska kosa, zemun, novi beograd, klinicki centar srbije, zzjz bulevar despota stefana, pancevo, bogoslovija, kbc zvezdara, mirijevo, dedinje, banovo brdo, novi beograd.

  10. Ma kakvi, 2 dana iz švedske u idealnom slučaju. Sa sve zezanjem na granicama, odmorima itd.

    Pa u švedskoj te i deru sa kaznama tako. 10 evra po km/h za prekoračenje do 5 km/h, 20 evra po km/h za prekoračenje 5-10 km/h itd. Za svaki ponovljen prekršaj se duplira.

    A za veze jbg, kako bi drugačije zaustavio kaznu sa kamere/radara u gradu? Ide direkt na kućnu adresu čestitka.

  11. Ima ukupno 5 kamera u gradu koje mere brzinu, ostale samo prolazak na crveno i zutu traku(oko 14 komada zajedno)

  12. I glupo je govoriti na internet kako dobro voziš ako voziš ka sa instruktorom. To znači da ispravno voziš.

  13. Ps u bg? Tu sam jednom dobio čestitku ja mislim u zdravka čelara da je kamera, a u pančevu su u svetog save nabili te kamere, a bukvalno mi kazaljka bila malo iznad 50 i eto čestitke.

  14. Pseto, jel ona kod Muzeja istorije Jugoslavije mjeri brzinu?

  15. Miki brate, imaš blitzer.de aplikaciju ako imaš normalan telefon dok ne naučiš. Zatim naučiš vremenom đe su sve kamere i znaš više napamet, jer svaki put X puta prođeš tuda.
    I naravno da ne vozim na veze niti bih se brukao da zovem ljude zbog neke kazne bijedne.

    I ok je što voziš kao pička. Neok je što optužuješ nas što ne vozimo kao pičke da imamo neke veze i brukamo se generalno, samo zato što si strašiv.

  16. @skocimis da ali vrlo cesto nije u funkciji iz meni nepoznatog razloga. Ako mislis na bulevar kneza aleksandra na samom pocetku kod hajd parka

  17. Lolo, ma sad ću da se cimam svuda, aj ove stacionarne znam gde su, ali mi mrsko da jurim gde panduri snimaju. I ostalom, svako ima svoj stil vožnje. Meni je mrsko da sakupljam kaznene poene i da dajem pare na kazne.

  18. Upravo tu. U četvrtak sam proletio, zaboravio apsolutno da je tu, ne znam šta da očekujem

  19. 1. Bulevar Nikole Tesle i Ušće
    2. Bul. Mihajla Pupina kod Palate "Srbija"(SIV)
    3. Omladinskih brigada i Jurija Gagarina
    4. Jurija Gagarina i Antifašističke borbe
    5. Bul. kneza Aleksandra kod Hajd parka(skocimiseva)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.