Automobilizam

  1. Ok je sporo voziti.
    Samo je prica "oni koji ne voze ka ja placaju kazne i i maju veze" glupa jbg.

  2. E pa jbg ne znam sta da ti kazem...ona sigurno snima brzinu ali vrlo cesto ne snimi prekrsaj, nemam pojma zasto vrv zbog vrste stanara gore. Znam sto posto da nekad ne snima jer me vozaci koji kao i ti zaborave da je tu zovu da resim to sa ljermontovom dok ne ode kod sudije za prekrsaje pa mi odozgo kazu da prekrsaj nije registrovan uopste. A nekad stigne cestitka jbg

  3. Gtd nemam pojma ja stvarno imam veze kao sto se moze zakljuciti iz gornjeg posta ali isto tako sam isao da pohadjam seminar agencije za bezbednost u saobracaju da ponovo dobijem vozacku jer sam spuco onih 18 bodova(imao sam 48 hahaha). E onda sam se iscimao za vezu jer sam 3god vozio bez dozvole xd

  4. Meni u BG lisicu stavise xaxa
    Otisao do njih i pili rakije pola sata. Vele pad mreze kao nije stigla poruka lol.

  5. Ja imam isto ovuda, ali rijetko koristim bas.

  6. Brt u beogradu je bolje da stanes na sred ulice i upalis sva 4 ako se zadrzavas 5-15min jer ako te onaj slepac parking servisa vidi pise ti posle 5min a ovako imas bar 15 dok ne dodje pauk #lifehaks

  7. мало светлија нијанса скочимише

    јел да је ружно?

  8. Znam brate, vazda na do pola sata stajem van parkinga, nego navodno nije stigla kao poruka odma. Ođe isto poslije 5min pišu, nekad su poslije 15.

  9. Posle 15 ako je negde dalje pa dok dodje

    Marko da li si svestan da je auto marke bmw bolje kupiti od nekoga ko ima malo duzu nogu(pederska sintagma moram reci) nego od nekoga ko je ulenjio motor? I ne samo bmw nego vecinu automobila. Ako je vozio brze mozes ocekivati malo razdrkan trap, lose amortizere i npr nosace motora a ako je vozio kao miki mozes ocekivati lenj motor i zapusene dizne sta cemo sad?!

  10. Tj. i na 2 sata tipa stanem van parkinga, ali kad sam u kafanu npr. pa kad pauk naiđe mogu uhvatiti krug i ponovo se vratiti kad prođe.

  11. Pseto - glas razuma.

  12. A mozes i na ceo dan ako si tu pored kola pa ih vidis ili mozes da cujes da svira onaj sto si ga zagradio, jebes to, nego pricam ako ides kod npr advokata na sedmom spratu ili da babi odneses pomorandze

  13. A jbg brate, ako preko pola sata ne vidim auto i zagradio sam nekog vazda broj ostavim da zove on ili komunalci ako ne poznaju auto, tako ih masu radi i baš je fino.

  14. A neki seljaci baš u inat tad traže broj pauka.

    Skroz ok je zagraditi na duže tako uz broj telefona, pa što rade ovi kojima je posao u centar, stalno gledaju sa prozora ili pješače 7km? Nemamo mi kulture.

  15. Ne da bih zvao pauka, nego bih izvadio šrafciger iz auta i potpisao ti se od prednjeg do zadnjeg svetla, a ako sam u žurbi negde, onda bi stradale i dve gume (jer jednu možeš da zameniš rezervnom), skoro me je jedan zagradio na 2 minuta, reko' daj da zapalim cigaru pa da ga počeškam malo gde ga ne svrbi, sreća njegova te je naišao dok sam vukao drugi dim.

  16. I tačno bi mi se jebalo za ostavljen broj telefona.

  17. Što treba sad da napišem? Da bih ti ispalio metak u oba koljena jer da ispalim u jedno mogao bi da skakućeš na jednoj nozi?
    Nemoj pls.

  18. Recimo. Dođi i zagradi tako bahato, šta da ti kažem :)

  19. coa nemoj biti neurozan vozač saaba.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.