Scouser
Ok vi ste strucnjaci, ja sam samo rekao svoje misljenje, a i misljenej mnogih majstora, VW najizvikanija marka automobila u povijesti, neudobna govna ali srpsko dupe moze da trpi turski kolac 500 god sto ne bi i nemacki..
Da brate, baš su relevantni majstori što to pričaju. Pričaj mi malo o tom kako su skidali anlaser sa Lade, naglašavajući BEZ KANALA.
A u Golf klasi moraš praviti kompromis između ležanja i udobnosti, to je valjda svima jasno... da je bolje imati ovo prvo xDD
A te priče o precijenjenosti su nubovske i neargumentovane od strane vlasnika sirotinjskih vozila, vrijedi svaki dinar. Glupo je ovo pričati pošto je opšte poznato jbg.
Odma poslije premiuma ide, njega bih i možda Hondu sad od nepremiuma vozio.
Prilicno smela tvrdnja s obzirom da ne znas coeka, da to je sirotinjska spika al sirotinjska spika nije jao nemoj alfu 12% skuplje odrzavanje uzmi golfa to ne menjas ulje 60 000 delova na svakom cosku moze deo od ves masine da se ugradi, dobro malo je tvrdji al ok ispisas ceo kamen
Zivot je kratak da bi sokirao svoje bubrege, za mene udobnost nema cenu i to je to. Prepostene Svabe sa laziranjem svega i svaceg, zato su ga izduvali na Americkom trzistu, jao kako ih mrzim uh uh ;D
Seltiče, miješam li se ja tebe u posa slučajno eto, da nijesi primijetio?
Kad te zatvore u kuhinju da nijesi primijetio da ti stojim na glavu i serem ti što da kuvaš?
Pa da
а јебига деку могао сам наћи 200 бољих аута на огласима до 2200 евра
јебем ти хечбек ти јебем
Ok vi ste strucnjaci, ja sam samo rekao svoje misljenje, a i misljenej mnogih majstora, VW najizvikanija marka automobila u povijesti, neudobna govna ali srpsko dupe moze da trpi turski kolac 500 god sto ne bi i nemacki..
Da brate, baš su relevantni majstori što to pričaju. Pričaj mi malo o tom kako su skidali anlaser sa Lade, naglašavajući BEZ KANALA.
A u Golf klasi moraš praviti kompromis između ležanja i udobnosti, to je valjda svima jasno... da je bolje imati ovo prvo xDD
A te priče o precijenjenosti su nubovske i neargumentovane od strane vlasnika sirotinjskih vozila, vrijedi svaki dinar. Glupo je ovo pričati pošto je opšte poznato jbg.
Odma poslije premiuma ide, njega bih i možda Hondu sad od nepremiuma vozio.
http://forgifs.com/gallery/d/275792-2/Clay-snakes-pressed.gif
Ja sam ova presa, jako sam izdominirao.
No me iznervira što Skuzeru bajke pričaju, to je isto ka da meni neko bajke priča, a to ne trpim sig.
Prilicno smela tvrdnja s obzirom da ne znas coeka, da to je sirotinjska spika al sirotinjska spika nije jao nemoj alfu 12% skuplje odrzavanje uzmi golfa to ne menjas ulje 60 000 delova na svakom cosku moze deo od ves masine da se ugradi, dobro malo je tvrdji al ok ispisas ceo kamen
Zivot je kratak da bi sokirao svoje bubrege, za mene udobnost nema cenu i to je to. Prepostene Svabe sa laziranjem svega i svaceg, zato su ga izduvali na Americkom trzistu, jao kako ih mrzim uh uh ;D
PAMTIM ONE GODINE KADA SU ME IZDALI SVI GOLFOVI REDOM TO JE ANIMOZITET NAVISEG STEPENA
голф 4 најсиротињскији ауто
Da. Reče čovek i kupi 307
Pa to jedino neko ko ako misli da je majstor ako ima brusilicu i kida Juga može izjavit.
Brate, skontaj da ne može auto sa kratkim međuosovinskim rastojanjem biti meko i dobro se vozit jbg.
Gewinde, 16-ice i ljubi zemlju je cilj brate. Drugo je vi što ka babe vozite i jastuk pod guzicu stavljate.
VW je nedoder samo takav, nikad problema, kvalitet, snaga, jednom se živi brate.
https://1.bp.blogspot.com/-EfqihWmcgpw/U5xoGXj9FFI/AAAAAAAAJMY/2WgIAFLI4E8/s1600/skeptical.png
Druže moj, ne znaš ti da nam je Alfa više muka zadala nego Mahmut-paša Bušatlija.
Ako cete mene poslusati,
tezi Skadar bjehu i Busati,
Crnoj Gori i njenoj slobodi,
no svi drugi Turci i izrodi
No vozite vi te tranje, ali Golf se poštovati mora i nedoder je veliki dodatno.
па нисам ја купио 307 болиду био сам против тога
E nećemo
Seltiče, miješam li se ja tebe u posa slučajno eto, da nijesi primijetio?
Kad te zatvore u kuhinju da nijesi primijetio da ti stojim na glavu i serem ti što da kuvaš?
SHOOK