Automobilizam

1. Hrvati ne mogu da slome staklo xaxa
    https://www.youtube.com/watch?v=u0kzwFcs0jc

Njemac je njemac jbg.

2. Hahahaha koji glupanderi jbt

Ovo je za onog lika sto je tvrdio da su akordi i jos neki japanci bolji od nemaca zab sam ko je bio

3. Xaxaxaxaxa đe je sad? Ni Morača ga oprati ne može.

4. Šukurac, nisam nigde spomenuo da su bolji, nego da bih pre uzeo akorda nego pasata šesticu. Iz prostog razloga što se meni generalno više dopada. Opet kažem, kad bih sada kupovao, ne bih ni od pasata bežao da je u dobrom stanju.

Jbt svi pričate kao da bi sada svi trebali da se nabiju u jebenog pasata ili golfa, kao da nema drugih kola. Čak bih škodu superb pre uzeo nego pasata jer mi se više dopada.

5. Svi u golfa i pasata nego sta, ima da se zna red i disciplina :)

6. Pa to sa skodom i pasatom ti je isto kao kad bi kupio hondu pre bmw-a

7. Baron se naguta buba i muva ka žaba xaxaxaxa

8. Ps - glas razuma.

nisam nigde spomenuo da su bolji

Zato što nijesu bolji xD

9. Al pazi, potpuno ista kola (pričam o superb mk2 i pasatu b6), samo što se meni lično dizajn i eksterijera i enterijera više dopada.

Opet, pričam o polovnim kolima i u tom slučaju bih uzeo šta je u najboljem stanju, ostavio bih po strani to šta se meni najviše dopada.

Ajde realno, da li bi pre uzeo, za iste pare, bmw-a koji je neko obavio oko bandere pa ga je neki šabački limar opravio da dobro izgleda (ili neki u kome je neki turčin/šiptar vozio desetoro članova familije 5 puta godišnje iz geteborga u adanu/kuksi/peć) ili bi za iste pare (ili čak i manje) uzeo akorda u dobrom stanju koji je neko normalan vozio.

10. Ajde realno da li bi kupio original fila papuce koje je nosio ciganj ili one fille ili kako vec pise koje je nosio profesor sa kembridza? Superb je kopija pasata brt ne moze biti bolja nikako pozz

11. Xaxaxaxa i dalje sirotinjski zvuči.

12. Ma ja volim direktorsko mjesto, ali mi nekako ima dušu kad radim kao čistačica...

Sig šala, zabava, pijanke.

13. O jbt, ne kažem da je bolji, ne možeš da porediš papuče i auto, jbt one u švedskoj što sam gledao (dobro onosu pasati b5 bili), skoro svakome su prethodni vlasnici bili turci/albanci/srbi i sve i jedan je imao očajnu servisnu istoriju, 80% servisa i popravki skarabudženo u njihovim matičnim zemljama sa kineskim/turskim delovima.

A ne kažem da je bolji nego da se meni, teoretski, više sviđa. Realno, kada tako razmišljam pre bih te pare dao na bmw 850 ili mečku 560 sec.

14. Kupuješ li rakiju po izgledu flaše?

15. Brate, ne možeš očekivati da za Škoda money uzmeš Pasata u istom stanju, jer Pasat>Škoda => za Pasata moraš više para da daš jbg.

16. Zasto bih kupio ijedan auto koji nema servisnu istoriju ili ga voze nemacki turci? Pa valjda za svaki auto moze da se nadje dobar primerak. Tako da izmedju dva dobra primerka skode i pasata skodu ne bih ni pogledao osim ako nemam dovoljno para jbg

17. Pa to gtd...fora zasto bih uzeo mercedesa da je presao pola miliona ako ima nov punto za te pare

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.