Automobilizam

1. fazon 70% pasata u švedskoj su od turaka itd, e sad, oni koji su dobri pasati imaju preterano jaku cenu, recimo da za dobrog pasata b5.5 možeš da uzmeš u isto tako dobrom stanju audi a6 c5, a4 b5, bmw 3, bmw e39, c i e klasu, nerealno su im jake cene. Pričam o švedskoj, a bogami je i u srbiji slična situacija.

2. Miki solidne gluposti izrekao si XD

3. Aj pls nemoj govoriti kako ne može dobro auto da se nađe, a gledaš tipa prvu stranicu na mobile.de.
    Ja da sam mogao premium uzeti za cijenu Pasata petice uzeo bih jbg, nije lud niko. Eto mora da ga je Turčin vozio i u Skadar djelove kupovao lolčina.

4. U srbiji je a6 skuplji od pasata istog godista za 1500-2000

5. Kako gde, kad sam tamo kupovao kola, gledao sam dobar deo placeva u regionu od 100-ak km oko halmstada i većina kola je zapravo bila jeza.

A za a6 sam i mislio koju godinu stariji, ali u jednako dobrom stanju kao i pasat.

Ali recimo pasat b5.5 2003.-04. godište, košta solidan 4-4.5 soma gore (oko 4000 su i mazde 6 ili ford mondeo istog godišta), za iste te pare možeš isto tako solidan w210/a6 2000.-01. da uzmeš. Pogledaj i bo bytbil-u pa ćeš videti.

6. Pa ne moze da bude koju godinu stariji a u istom stanju nemoj da se zajebavamo ovde jebiga

7. A dobro Coa mi smo govna jbg. Konstantno se favorizuje 5 modela i menjaju se s godinama tako da im je i cena napucana
    Golf 2, 124, E39, B 5,5, A6

8. Sto ne menja cinjenicu da ne moze a6 2009-o da bude u istom stanju kao b7 2012-o ne?

9. Pseto u pravu jbg.

10. Zavisi, ima koja koja imaju 20 godina i bolje su očuvana od nekih koja imaju 3-4 godine. E sad, na neke stvari utiče i porez na kola itd, tako da za 3500 evra možeš da uzmeš fenomenalan a6 sa ful opremom, 2001. godište, ali ima 2.8 motor i treba ti 3 soma evra za porez godišnje.

Edit: samo pogledaj neki dobar mercedes, ili onaj skoro novi polo što mu tilmo vadi dušu xd.

11. Ne moraš se razumjeti u auta da znaš da je bolje=skuplje.
    Volio bih naći eto premiuma bilo kojeg u isto tako dobrom stanju ka moje auto da ga uzmem odma sad.

12. Ma o tome nema razgovora

13. ma koja koja imaju 20 godina i bolje su očuvana od nekih koja imaju 3-4 godine

Aoo... druže, zašto bi uzeo u razmatranje uopšte takvo auto od 3 godine?

Eto ja sam imao ta auta o kojima pričaš i baš veze nema.

14. Pa ja ti kažem da je bilo, pošto je ps pomalo generalno rekao da stariji auto ne može biti očuvaniji od (nešto) novijeg.

Normalno da ne bih uzeo krš u razmatranje, ali opet, prodaju se, vidiš ih dosta kada gledaš kola.

15. Uglavnom je poenta da za nepremium ne možeš uzeti isti premium. Pa ja bih to prvi uradio brate moj.
    Ne moraš biti genije da to skontaš jbg.

16. Ne možeš isti, ali kažem ti, a6 2000-01, za pasata b5.5 2003/04/05 već možeš naći, naročito kao što sam rekao malopre ako je a6 sa jačim motorom. Tamo im porez dosta dosta obara cene. Isto tako i mečku w210 recimo e240/280/320 je povoljniji od ovih sa manje snage.

17. Brt moze biti ocuvaniji ako su stari 13 i 17 godina ali ako su 3 i 7 onda bas bas tesko nemoj se zajebavamo

18. Pa o 13 i 17 manje više i pričamo (pasat 03' i a6 00' recimo), ovi što su 3-4 godine stari pa su razakani su bili zapravo službeni (dosta ih ima iz kojekakvih ''one man'' firmi) pa ih prodaju jer im nisu više rentabilni verovatno, uvek kažem, zamisli kakav će biti onaj polo kad tilmo & co. odvale 300-ak hiljada kilometara. U većinu tih malih treba da se uloži barem 2000 eura da bi mogli da prođu tehnički pregled tamo.

19. Brt zasto mislis da zelim da pricam o 17god starim automobilima i kome to treba koj moj?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.