Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne mora da se zeni da bi decu pravio
#geni
Obogatiti yt još jednim klipom prve vožnje.
Žena xDD
https://s15.postimg.org/aoyc30ynf/instruktor.png
Neko je vikao na nju dok je vozila smrtz :'(
Jebem ti majku ludu, ima li brzine koju možeš potrefiti? => Željela bih da promijenim instruktora. Naime, ovaj BOLESNIK je tražio od mene da se skinem
Mora se biti pažljiv da se zaradi sig
-Dobro bre osam puta sam ti rekao to levo je kvacilo!
-Pa ja ne mogu da vozim ako ces da vices na mene :-/
Xaxaxaxaxa
Demonstrativno ću napustiti auto.
Bilo je bisera ja kad sam išao na obuku, tipa ne ubacivanja u brzinu, ali zato očepi gas na 5000 obrtaja, onda svako šaltanje iziskuje pola sata držanja kvačila (prvo ga pritisne do poda, pa 5 minuta ubacuje dok pogodi brzinu, pa onda vozi još 2 km sa nogom na kvačilu, pa se onda odluči da lagano pušta kvačilo), ili da je jednostavno usplahirena time što je u saobraćaju.
Al dobro, ja sam video da su te sve položile iz prve, došle na ispit u belim helankama, malo omaše menjač pa uhvate gazdu auto škole i eto. Danas predstavljaju perjanice pančevačkog saobraćaja.
Pa da li je iko ikad pao vožnju u Pančevu? xD
Najbolja opcija kupiti auto od auto škole sig
Pa da li je iko ikad pao vožnju u Pančevu? xD
Često ljudi (naročito momci xd) padaju na pešake koji 'izleću' na pešački a bili su u šteku iza kola koja su tu parkirana.
Ili na gluposti kao ja xd. Skupio negativne poene na to što sam 4. išao 60 km/h magistralom i što sam se ''ubacio'' ispred lika na semaforu, a lik fazon ostavio u traci da desno i pravo kola sa upaljena sva 4 migavca i to na recimo 3-4 metra od semafora i sad ima traka za levo pored, ja molim boga da kaže da idemo levo, ne, kurac, ajmo desno i ja šta ću, pogledam u retvorizor, nema nikoga, levi migavac, obiđem ga, taman se i zeleno upalilo, desni migavac i skrenem, onaj pandur umobolni krenuo da cokće nešto i da se glupira, ja lepo pitam da li on stoji iza nekoga ko tako istavi kola i čeka 2 sata da ovaj obavi šta ima, krene botina da mi sere da sam drzak. More jebem li im majku pančevačku, ne umeju da uđu u beograd da voze, ali zato umeju da seru.
http://i.imgur.com/Cmz8KIW.jpg
evo, bil' iko čekao, tačno kako je ova bela dačija ovde, na tom mestu i lik stao i upalio sva 4 migavca.
A najveći je problem što u pančevu prodaju dozvole, tako da ono, ko ima štelu za to, jebe mu se. I za lekarski test isto dolaze u pančevo, većina nekih neuravnoteženih ludaka, ćoravih koji neće naočare da uzmu itd. dođe fino ovde i dobiju dozvolu bez frke.
Edit: još najjače u onom izveštaju bilo što sam dobio negativne poene zato što nisam na semaforu držao u prvoj brzini, nego u leru.
Ja sam jedini u Užicu prekoračio brzinu na polaganju. Jednom sam se na poligonu umalo ispivraćao po instruktoru, bilo jutro posle nekog osamnaestog. Lepa vremena.
Pa da li je iko ikad pao vožnju u Pančevu? XD
brt od svih ljudi koje poznajem i koji su skoro polagali (u poslednje 2-3 godine), znam samo jednog lika koji je položio iz prve (ja se ne računam jer sam doktor za vožnju i nije bilo šanse da kiksnem jbg). Obaraju masovno, pogotovo muške, što kaže Miki. Npr imam jednog ortaka koji je išao na neka takmičenja iz vožnje po poligonu i poznavanja saobraćajnih pravila (saobraćajni smer mašinske, četvrta godina) i bio jebeno drugi u Srbiji i položio je tek iz treće dok su neke kurvice koje su polagale u njegovoj grupi na fazon koji je Miki opisao gore prolazile iako su se uključivale u saobraćaj tako što su isekle nekog ili im se gasio auto po par puta, jbg. To što kažu za Pančevce da su najlošiji vozači u Srbiji je glupost totalna. Svi van Beograda su loši kad dođu u Beograd, al nas ima najviše jer smo blizu, pa upadamo u oči xD
Tablice PA i RU mrtva trka ko je gori
Xaxa brate, ja sam mislio da u Pančevo idu da polažu oni koji ne mogu u Beograd.
Ja sam se prepao malo da me neće oboriti pošto sam došao u svoje auto tj. tatino auto, ali nijesu xD
Nemoj pls prosječne pančevačke izgovore.
Pa u principu i jeste tacno ovo gore
Ima i toga, msm da beograđani dolaze u pančevo em zbog polaganja, em zbog lekarskog jer ovi vole mito. Za 20 evra bi pustili najgoreg umobolnika drogiranog da dobije lekarski i da položi vožnju, pa makar on prvi put kad sedne sam da vozi da ubije 10 ljudi.
A hteo sam lepo da upišem auto školu u bg, međutim, ovi me moji ujebu, uplate mi kao poklon iznenađenje za 18. rođendan.
edit: najgore je kad vidiš beograđanina (ili bar ima auto na bg table) kako po pančevu vozi kao sluta, pre neki dan, lik vozi po sred dve trake u centru grada, ide na 30 km/h i ubacuje se bez migavca.
kolko ti GTD sereš brt, alal vera
Ne, ozb dosta slabo vozite i ozb ima priča o polaganju u Pančevo ako u BG ne možeš.
Beograd - jedan od jačih gradova za vožnju.
Ne voze svi slabo, ali recimo da 80% baš baš očajno vozi. Em nemaju tehniku vožnje, em ne znaju jebena saobraćajna pravila. Nemaju koordinaciju, pola njih se pogubi kada treba da pogleda u retrovizor i da da migavac, gotovo, kraj, prs'o je.