Automobilizam

1. E kad bi znao kakve krševe ti što to predlažu voze, premija bi im i ta starudija bila sig.

2. BMW iz najjače jebe, možda mu treba zamijeniti štopove ako su žuti oni...
    Kandidat za moje porodično auto najjači.

3. Ako neko traži kola do 1000 ili 2000 eura, zašto bih mu preložio bmw koji košta 11000 evra?

Naravno predobar je taj bmw i sve, ali skoro niko nije došao na temu i rekao u fazonu, e dajte preporuku za kola do 15000 evra.

A za ovo, šta fali mojim krntijama xd, nit sam kome ukrao, niti sam prodao državu kao neki političari što vozaju maseratije i poršee od 100 000 evra. Pošteno sam zaradio, kakvo je takvo je, moje je. Da imam 11000 evra uzeo bih sigurno ili onog bmw-a ili mečku neku.

4. Nijesmo na tebe mislili. Postoje neki što i gora auta voze :O

5. e dajte preporuku za kola do 15000 evra.

...ali da je porodično sa 4/5 vrata.

BMW ovaj sig.

6. Preporuka za auto od 600-800 kubika?

7. зар то постоји хаха

8. Ali da nije automatik i da nije 4WD

9. Црвени барон
    Preporuka za auto od 600-800 kubika?

https://www.cargen.com/images/city_diesel.jpg

10. Moze li od 900? POVOLJNO
    http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/2400072_Yugo_45___1990_god/?cena=low

EDIT: Hahahaha što je fora, Valjevo jebeno, ispred treće škole burazer slikao.

11. Koliko trosi onaj bmw? Ne volim kožu ostalo je sve odlicno.

12. Najzabavniji auto naravno lada niva jbg
    - Pri 130km/h kod Ražnja ispadne mi točak sa sve poluosovinom zadnji desni
    > u Paraćinu na semaforu (u stanju mirovanja) pukne jabuka i otpadne prednji levi točak
    > Kod Požarevca silazeći u iskop peska popularni "Bager" prevrne se na krov posle doskoka
    > U Bačkom Petrovcu se zaglavi u oranju potone do pola vrata
    > Nemenikućama otkažu kočnice i iz sokaka preletim put u T raskrsnici i sletim u potok
    > u Koceljevi prođem kroz nabujalu Tamnavu (voda do pola šoferke) spasavajući staricu od poplave

13. Dejo proša sito i rešeto.

Mičite Barona, ne može dvije godine Fiću da kupi. Vala bi je do sad kupio i od ovaca a ne što drugo...

14. Ledeni, ja baš kožu obožavam, a vjerujem 325 da je najbolji odnos snage i potrošnje. 4.6-7.6 fabrički podaci za manuelni, nešto više za automatik. I da je litar više i zavisno od načina vožnje, ja sam zadovoljan.

15. Ako je stvarno 9-10l na tu snagu odlicno je.

16. samo pare da napravim neke, kupujem neki najmanje praktičan auto za koji će narod isključivo da mi kenja i da me pita što sam kupio to kad sam mogo nešto drugo dosta bolje za iste pare

znači, neki italijanski kabrio, recimo

mada, može i neki z4 kabrio

17. samo pare da napravim neke

BRZO NA TEMU KLADIONICA! xD

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.