Automobilizam

1. Ja brate samo u dvojku idem na ceoni, ove novije mi zao da nacinjem pa izbjegavam :D

2. Ma aj dvojka valjda nije korodirala, ona vektra a je bila onako, načeta da kažem. Osećam da bi se razletela u param parčad da me je neko puk'o. A ove novije što kažeš, žao mi, jbt, teško je naći dobar auto da bih ga sjebao lako.

3. Manje više, ali bezbednost uvek treba da bude prioritet. Oni su imali sreće, jer su obojica prošli samo sa povredama, mada su bili po mesec dana u bolnici. A moglo je i mnogo tragičnije da se završi.

naravno da treba, pusti ti cou slepca. cak i po zobsu vozac je duzan da uradi sve potrebne radnje potrebne da bi pokusao da izbegne udes.

4. a ti coa jedes govna izgleda mi kao da si me lozio sada popusi kurac preventivno

5. Ja u ovim situacijama ovako kad sam u kolima ne jebem maiku traktoristima jbg
    Ni oni ne vole što ih je mrak uhvatio, ima nemarnih al ima i mučenika. Ukoči jbg obiđi znaš da ih ima tu i tu pazi
    A kad sam traktorista pa naidje ovako kurčeviti neki ko Coa izađem sa sikirom gluvarom iz kabine da mu objasnim da se ne divlja na seoskom putu a i ispravan sam do jaja ćale to drži pod konac sve

6. Mada ovo nije tema hahaha

7. Ne znam ko je tu u pravu, ali za POTPUNO neosvetljen traktor bih slao na robiju istog momenta. Troje ljudi koje sam poznavao je tako stradalo. Imam traktor, znam sta je muka, ali da ne mozes bas ni jednu sijalicu da izvuces, da ne zakacis makar od bicikle ono na baterije. Meni je traktor ispravan u fuli, ali da nije, a moram nesto da prevezem nocu, auto iza mene sa sva cetiri zmigavca i cao ako vec ja nemam signalizaciju.

8. Ma mora da bude sve ispravno jbg
    Da udariš u vučnu tanjiraču sa 80 gineš ko zec npr s tim nema igranja

9. Pistolj iz kasete>sekira gluvara

10. Ovi se više ne zajebavaju rođaci. Imao sam kaznu 75k, trazio na rate da placam i za pola godine im uplatio 10k.

Al kurac, dan nakon sto mi isteklo vreme za placanje stiglo pisamce da mi ostatak duga pretvaraju u kaznu zatvira.

Vucicu pederu vuciu pederu!

11. Aj za noću to stoji da bude osvetljen, vidim da sada skoro svi imaju onu narandžastu rotaciju na krovu, vidiš ga dok je u njivi još. Al' u onoj situaciji je bilo 13-14h, leti. Kažem jbg, mogao je da izbegne sudar, čak i lako, i sa te brzine.

A ovo za traktore, sad nešto razmišljam, kad su doneli to da ne mogu da se kreću ovim putevima prvog i drugog reda? Po onim starim testovima po kojima sam polagao, je bilo da mogu, i da im je ograničenje tipa 35 km/h. A ovo da možeš da ih pretekneš svuda se sećam da su pričali nešto, a ćale me uverava kako su svi oni isti učesnici u saobraćaju i da se isti propisi primenjuju (tipa traktor, bicikl, moped, kod nas ima još onih sklepanih kola što ih koriste da seču drva itd.). Isto mi je i saobraćajac rekao. Dobro ne može po autoputu traktor tu valjda treba minimum 40 km/h.

Kako ti Tilmo voziš onda, jebo majku, treba sirene za opasnost da se aktiviraju čim ti sedneš za volan xd

12. Evo da ja kao master prava sa pravosudnim ispitom kažem.

Traktorista je kriv.
    Kriv je i bahati vozač.

Bahati vozač je kriv samo za prekoračenje brzine i dobiće kaznu za isto.
    Traktorista je kriv za izazivanje saobraćajne nezgode ma koliko se ovaj brzo kretao, traktorista je bio dužan da se bezbijedno uključi na put. Ukoliko je put javan i kategorisan onda traktorista nema šta da traži na tom putu jer u zemlji Srbiji važe zakoni a ne običajno pravo i to što je neko tuda vozio već prije ne znači da se tu sme voziti.

Poyy

13. Xaxaxa Tilmo ce iz zatvora izac ka antialkoholicar jebem ti

14. Evo da ja kao master prava sa pravosudnim ispitom kažem.

Traktorista je kriv.
    Kriv je i bahati vozač.

Bahati vozač je kriv samo za prekoračenje brzine i dobiće kaznu za isto.
    Traktorista je kriv za izazivanje saobraćajne nezgode ma koliko se ovaj brzo kretao, traktorista je bio dužan da se bezbijedno uključi na put. Ukoliko je put javan i kategorisan onda traktorista nema šta da traži na tom putu jer u zemlji Srbiji važe zakoni a ne običajno pravo i to što je neko tuda vozio već prije ne znači da se tu sme voziti.

Poyy

Pa upravo ono sto sam rekao.

Edit: i dosta je upitno to za placanje kazne za prekoracenje jer nije bas lako dokazati brzinu kretanja bez ozbiljne analize sudskih vestaka koji se ne cimaju ako nije doslo do ozbiljnijih povreda. Pogotovo na delu puta gde je ogranicenje 80 na sat...jer nije bas lako odrediti da je isao tacno 140 uvek daju opseg npr 120-150. Trag kocenja je bitan ali ako ide dosta traktora tu mozda je put prljav pa se ne vidi. A drugi nacin je steta na udarenom vozilu jer se otprilike za svaki model zna koja je steta pri kojoj brzini(auto je podeljen u sektore putnicki iliti kabina, prednji sigurnosni i zadnji sigurnosni) ali kod traktora se to tesko odredjuje pogotovo sto je udario u prikokicu jelte a one su 99 posto trule)

15. Nego cekam cou da dodje sa kompa da obrazlozi pa da ga izmazem govnima po faci

16. ĐE STE SAD, PIČKICE?

17. Pogotovo na delu puta gde je ogranicenje 80 na sat..

60 je ograničenje i ima šurnaest znakova za opasnost na putu (verovatno baš zbog traktora, blata, kolotraga itd). Na tom putu je isto zajebano što puno njih ide i dalje zaprežnim kolima tuda. Oni su i gori od traktora, nikad nisu obeleženi.

Nije ni bitno. Kad ga budem sreo, pitaću ga šta je bila presuda do kraja xd.

Nego šta mislite o onom citroenu c5 2010. godište, 2.0 hdi? Priča brat da bi uzeo tog. Po meni ima dosta boljih kola za te pare, ali ajde.

18. @miki pa nije bitno, da, nego teoretisem bezveze...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.