Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa eto, potvrdio si ono moje. Isao bi avionom jer je udobnije. Zato i ne kapiram ove sto voze oldtajmere skrnave. Nego jao ja sam kul imam para al vozim ovo govno da bih bio drugaciji.
Питај Скочимиша који је најудобнији ауто који је возио
Ne vidim svrhu za preudobnoscu ako ides na pice ili da kupis nesto. Covek nesto voli i to vozi. Ti si u fazonu da volis pivo ali kad izadjes porucis viski jer je pivo jeftinije gde ces to
Što misliš da su skrnavi oldtajmeri? Vozio sam se i u ajkuli sređenoj (verovatno je udobnija od 80% novih kola), XM isto. W126 običan je imao ujak, vozio sam se i na more što kažeš njom, strašan auto, nema tih gedžeta kojekakvih, ali ništa nije falilo autu.
Vriste kompleksi iz njega
Jesam, iskompleksiran sam jbg. Sreca pa nisam prebogat ko zna kakvo bi govno bio od coveka. Xd
Pa ti vec jesi govno. Zato ja kazem da sirotinju(tilmovsku) sirotinju treba zapisavati kad god jer ako se slucajno izvuce iz sirotinje ima da pisa po svima
Hahaha, aj iskreno, jesi vozio neki od tih oldtajmera ili makar nešto od tih starijih kola. Ali da su u solidnom stanju.
Kad se obogatim kupicu psetovu kucu i on da mi bude podstanar i da mora da mi se slihta pa da me zove na slavu a ja da mu kenjam kako nije trebao da busi zid pa kad ide na more on mi kupuje majicu asprovalta a ja je odmah sutra bacim na pod vecea da ne gazim bis po plocicama jaooo merakaaa mora se obogatim.
Kak'e kurčeve veze ima psetova kuća sa oldtajmerima?
Eeeeeeh...
I btw, ako kupiš njegovu kuću, daš mu pare, što bi bio podstanar kod tebe? Ima keša, kupiće stan negde drugde. Osim ako nisi komunjara pa da mu se uvališ u kuću i da izigravaš gazdu i novu vlas'. Onda te treba strpati u popovo bure, pa vuiiii niz kneza miloša.
jedino neke grdne pare da mu pozajmi za kladzu pa da mu otme kucu al kao ispadne dobar covek i ostavi ga kao podstanara
Daću mu lažne pare.
Saće kurca da ti proda kuću. Provaljen si nesrećo prc.
Tilmo bisere opet xD
Miki ovaj sto sam htio da uzmem hidroaktiv je, udoban i sve, ali na granici (da ne recem malo) je opet 140 i u pasata recimo koji je laksi dosta.
Koja kola bi prva sebi priustili da imate sredstava za jedan vrhunski vozni park od 10 automobila?
Mnogo je deset.
Koja dva automobila bi kupili da imate mnogo para?
Moguće, ali ovog i gleda jer je baš u top stanju, a i cena je dobra. Ovi drugi bi bili verovatno veći rizik. Vidim da ima i neke verzije od 163 ks, bolji bi bili, ali šta da se radi.