Automobilizam

1. Tilmo, ako kazem imas para za deset to treba da implicira da imas para beskonacno mnogo. Pitanje lepo glasi koja kola bi PRVA kupio? Znaci jedan prvi automobil, ne dva...

2. Tilmo i da ima milijarde vozio bi zlatiborčev polo, jer ima gedžete koji mu odgovaraju!!1

3. Pa ima li bolje auto no službeno.

4. Tvoje lično (čuvaš ga i održavaš kako valja). Ne znam čemu ta ložana oko službenih kola, em ih održavaju sačuvaj Bože, em ga drka ko kako stigne (ove moje kolege te odvale auspuh, te lupe auto negde, preleću ležeće i bankine sa 60 na sat itd.), kad voziš kola posle njih, najbolje na otpad direkt. Ok, fino je da imaš fraj auto, ali ovi baš vole da ga uništavaju. Realno tako je bilo u svakoj firmi ovde gde sam radio. Šveđani idu u drugu krajnost, mada mi je odgovaralo što sam samo ja dužio taj auto, mada nisam imao pravo van radnog vremena da ga vozim.

5. Mozda zato sto me za sluzbeno boli kurac, a na moje cu morati branik farbat zbog ogrebotine koja mi bode oci jako, zbog tog sto sam pijana budala bio xD

6. Pa samo ja i vozim ovaj moj. Plus je star samo par meseci, jeve jedino sto imam majmunaru iza al meni zavrsava sav posao.

Elem, ako bih morao jedan auto onda neka to bude majbah ekselero.

7. Apliciraj u UAE, za isti posao ima da ti majbah bude službeni auto xd

8. U Podgoricu snimato.
    https://www.youtube.com/watch?v=xN_An7VaMDk

Ova sezona bolje izgleda, nema vise onog zutog, odgledacu nedje sig.

9. Tilmo me tera da skocim do nisa da ga ponizavam tamo

10. Mozes da mi isponizavas patku da se ukakis na nju dok te jebem u podstanarskoj pozi. :D

11. Topolska 18 soba podstanara

12. Tilmo izgleda često misli kako jebe nekog muškog vidim i po drugim temama. Čist pederluk. Ako ga neko sretne, samo dupe uza zid, da bude siguran.

https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/9538561/audi-s4-turboquattro

evo za papeta benzinca od 3500 evrića.

13. Baš sam imao pogaziti ove što se okupljaju da se bore za prava između ostalih i pedera, dolazili u kafanu onda neku da se svađaju.
    Doprinos uglavnom je zabilježen xD

14. Kad vidim ovaj audi ocekujem da iz njega izlazi neki pijacni prodavac u trenerci kupljenoj na standu do njegovog a u autu kasete Mileta Kitica.

15. Lol, jbg šire se ti dajguzi sve više. Najjači fazon po ovim evroskim zemljama, u istom gradu u isto vreme arapi i crnci traže uvođenje šerijatskog zakona, skidanje krsta sa zastave itd, a sa druge strane neki ti dajguzi i aktivisti traže veća prava za te arape i crnce i da im se ispune zahtevi. Zapravo dajguzi traže uvođenje šerijatskog zakona, da bih kamenovali ili šta već.

16. Puca od tuških detalja xD

17. Organizacije one brate, okupljaju se kao da brane pedere i ugrožene i pare dobijaju zato. Neki su išli sa mnom u srednju lagano, ali ne pričamo od gore opisanog događaja.

18. Brukaju se, mada, ne znam za domaće, ali na zapadu strašne pare dobijaju za to. Šta će, ne znaju ništa pošteno da rade.

Ledeni
    Kad vidim ovaj audi ocekujem da iz njega izlazi neki pijacni prodavac u trenerci kupljenoj na standu do njegovog a u autu kasete Mileta Kitica.

Šta fali, dingospo. I obavezno čačka uši ključem od kola xd. Dole trenerka, gore siledžijka, kad je 'ladno, preko siledžijke ide jakna od skaja.

19. Pa nepederi dobijaju pare da brane pedere i za pravdu se bore, što misliš koliko dobijaju pederi što su pederi :D

20. To ne znam, mada znam da imaju neke lobije. Tipa dobijaju poslove vezane za politiku itd. Npr. u svakoj evropskoj vladi ima barem po jedan peder ministar i ko zna još koliko poslanika.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.