Automobilizam

1. Neka riba izbacila na fejs

Za ucestvovanje u projektu potrebni su automobili marke Renault, Nissan i Škoda od 2009. do 2016.i Opel od 2011. do 2016. Godišta. sa njihovim vlasnicima koji su voljni da ucestvuju u projektu.Maksimalna pređena kilometraža 150.000 km za sve modele.
    Vlasnicima vozila koji su zainteresovani za učestvovanje na projektu biće obezbeđen redovan servis u ovlašćenim servisima za njihov auto!
    Zainteresovani neka mi se jave u inbox.

2. GTD
    Prvo bih naveo dobre strane, a to je da je Sumaher u svoje pero vozio jednu.

To je sve xd?

Inače, dobra vam ona kozja staza od puta. Garant je kao i kod nas bila kapitalna investicija vredna 300 milijardi evra.

3. I to joj je mnogo.

Rade tunjel na glavni put, inace stignem skroz lagane voznje za 19-20min, blizu je.

4. <3
    https://www.facebook.com/topgear/videos/vb.282681245570/10158332307370571

Evo ja se vratih na osram nightbreaker opetm neke iz Njemacke sig. Ako i one budu crkavale ide xenon u dvojke, ka da vozim francusku ragu neku ovo postalo, pi.

5. Preljep autić.

Inače Acika strajks agen.

http://i.imgur.com/vjjlBo0.png

Ja nisam primetio ništa od ovoga (sem potrošnje pomalo xd) ni sa vektrom 1.8, ni sa drugim benzincima koje sam vozio, dobro s40 1.6 je bio dosta spor i slab, ali nisam imao nekih problema. Honda Akord 2.0 od 155 ks vuče kao luda, imao sam utisak da je mnogo jača.

Ok, imaju nešto slabije performanse, ali nije baš ovako dramatično.

6. Mislim i ja vise gotivim dizelase ali on to predstavlja kao da biras izmedju mecke i hjundaija

7. ĐE JE SAD SKUZ DA GA BRANI?

8. Nije mi se dovoljno kurca prijelo pa reko da nađem i komentare xD
    https://s7.postimg.org/652hhdbq3/aco.png

9. Hahhahhaha, a volim i ja dizelaše više, ali u određenim slučajevima mi je ipak benzinac gotivniji. Kod ovoga ne volim što mnogo generalizuje, verovatno opet pokušava da uvali alfu, tamo jeste fazon da je dizelaš mnogo bolji od benzinca, ali brate, nije ni da recimo 2.0 jts ide sporo tako.

10. Chiron francusko govno

11. Dobro ide a malo trosi je vazno, sad ni ne zagadjuju tako zbog pametnih softvera :D

12. G. Todorovicu je istrulelo vakum crevo na Golfu 1.6 benzincu koji vozi u RL pa mu povecao potrosnju i iznervirao se jer nema originalnu dijagnostiku za njega.

13. Provaljuje se lik. Pre nekog vremena je pričao kako su benzinci bolji kao polovni jer sigurno imaju manje pređenih km od dizelaša iz uvoza. Dobro, dosta to zavisi i od modela auta i od konkretnog primerka. Video sam dosta volvoa benzinaca sa 600-700 000 km na satu, dosta taksista znam da na benzin - plin prelaze jako velike kilometraže, čak i sa nekim kolima koja baš nisu preterano pouzdana, tipa lagune 2 1.6 ili 1.8, citroena c5, reno safran, lybra benzinac, dačije itd. Za recimo Bmw-a imam utisak da su im benzinci pouzdaniji od dizelaša, mada su predobri za vožnju oba. Audi a6 c5 recimo, nisam vozio 1.9 tdi, ali 2.5 tdi od 180 ks ide lošije od 2.4 benzinca (možda je i do samog primerka bilo), za kilometražu pre generalne ne znam, mislim da to u velikoj meri zavisi i od održavanja.

14. Benzinci imaju jako, jako mali obrtni moment
    Međuubrzanja su gotovo dva puta slabija u bilo kojoj brzini
    Benzinci su mnogo manje bezbedni
    I mnogo zamorniji za vožnju
    Kad god testiram benzinca moram psihički da se spremim
    Na placevima izbor benzinaca je jadan!
    I kad neko insistira da mu nađem benzinca nađem mu auto
    koji je u tri puta gorem stanju nego dizelaš
    Vidim da mnogi koji misle da su pametni jer su kupili benzinca negodiju, ali to je vaš problem
    Dizelaši su mnogo štedljiviji i mnogo ugodniji za vožnju
    Samo treba znati kupiti dobar

15. Kontam da mu je neku uvaljao kantu od benzinca i sad pizdi.Prenapaljeni debilko,jos je jezivije da mu neko placa 3000 dinara da mu uporedjuje modele

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.