Automobilizam

1. Xaxaxa vi ga ozb analizirate. Ja ne mogu sad, znojim se dok to citam jako.

2. Ma jeste znoj ozbiljan,sad sam otisao na njegov sajt u 3 od 4 odgovora koje sam uzeo da citam pljuje benzince.Bas nerealna glava.
    Treba pratiti njegov rad,video sam sajt ranije ali nisam nesto citao.Od danas pocinjem

3. Jebozovan, zenske vriste

4. Najjači mi je bio fazon ''bolje kupite dobrog dizela, nego lošeg benzinca''. Pa jebem mu lebac, ljudi i pribegavaju benzincima kad ne mogu naći dobrog dizela ili kada nemaju dovoljno para ili što jednostavno vole.

5. Xaxaxa Barone, to nijesam htio da pisem.

6. Bucni su kad stisnete gas kao da ih koljete, ja cu se ubit.

7. Dobar dizelas bolji nego los benzinac, zamisli...

A pazi STA JOS IMA necete verovati: DOBAR BENZINAC JE BOLJI OD LOSEG DIZELA VEROVALI ILI NE!

8. Inače, ovo što kaže da se dere kao da se neko kolje. Ona lančija kapa 2.0 20v je imala strašan zvuk, verovatno najbolji od svih tih krntija koje sam imao. Kontam da je testirao neki izraubovani matiz od 900 kubika, pa je stekao takav utisak.

9. Debil, jbt, ustanovili smo to prije par stranica, zar mora opet :D

10. On čovek napreduje, vrlo progresivan debil, pomera granice xd.

11. Ljudi, da li ste spremni?

12. Bolje je kupiti kvalitetan auto nego nekvalitetan, a vi kako hocete

13. GTD
    Ljudi, da li ste spremni?

Zavisi za šta brt...

14. On igra fibonacija na glupost xd

15. Doduse smarate malo s njim al ajde sad ako vec nema o cemu...i kasno je, kapiram.

Evo pitanje za diskusiju: najbolji terenac sa 6-7 sedista?

16. Ne zelis da znas, izguglah dje pise o zenama xD

17. Tojota Lend Kruzer po meni. Ili Nisan Patrol. A ako baš imaš kinte onda G klasa.

18. Ne treba bas terenac zaboravio sam da stavim pod navodnike-"terenac". Sta znam ovi porodicni tipa saran i to su ruzni do jaja a vidim neke x5 su sa dodatna dva sedista i neki pajero-i

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.