Automobilizam

1. To nez ali znam da ne bih nikad ni u bescijenje dao, ljeba ne jedu :D

2. To stoji, mada Vel Satis ima malo čudnu elektroniku, ne valja ni da stoje dugo. Ostavljaš autu mnogo vremena da smišlja kako da te zajebe. Mada sam probao jednom vel satisa, dizelaš 2.0 ili 2.2 ne mog' se setim, jeste lađa iznutra i fino se vozi, ali slično kao i sa R klasom, ružan je spolja prilično.

3. Evo PSA planira kupovinu Opela.

4. Ako, ako, bolje i to nego GM. Samo da ne stave onaj volan sa fiksnim cenrtalnim delom u opela lolo. Uzeo je burazer onaj C5, fino ide sasvim i sa 140 ks valjda, ali brate, onaj volan ide na kurac ako hoćeš nešto u toku vožnje da uradiš tipa za radio ili klimu.

5. Taj problem ne bi imao da je kupio Pasata xD

6. Ja sam mojim stvarno prezadovoljan, bukvalno svakim aspektom i bas mi zao sto cu morati da ga menjam

7. golf 4 je najprecjenjenije auto trenutno u bosni

8. Jbg, ovome se baš to sve dopada, jurio je par meseci dobar primerak i kad je našao sad je sretan kao malo dete. Inače se i meni baš dopada auto, sem tog volana, al dobro kontam da bih se navikao. A mislim da pasat ne može za 7000 da se uzme 2010-2011 godište, a da je baš dobar. U toj klasi još fazon mondeo i lagunu može za te pare da nađe.

9. Superb je recimo skuplji i naravno bolji

10. Potpis na Psetovo.

11. Pasat > lwb Pasat

12. Kako prednji trap? :D

13. Brate moj jeftino je to sad, i taj Passat dobar je bio.

14. Naravno ako je original Passat.

15. Šalim se ja, dobar je Passat.

16. Atestiran golf, nadam se nece registracija preko 250 biti sad xD

17. LS swap je buducnost. I u tesle.

18. Koji si beše motor stavljao u tog golfa?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.