Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
81kw tdi.
Fino.
Dobar je motor, mana sto veliku turbo rupu ima.
Ali eto, prezadovoljan sam i bojom i sve, mogu cip ili jaci uzet ako se ikad nakanim xD
Video sam par primeraka gde su u dvojku ubudžili nekako 2.3T iz saba 9-5. Još je nešto sređivano, tipa ima jedno 300 ks.
I ja sam turbo imao :D
A ova me prica podjseti na jednu dvojku 2.2t iz urs6 audija, petocilindras lagano. I to nije bio najjaci detalj na nju, covjek je uzimao mjere sa original golfa rallye i od svoje napravio vjerovatno medju jace kopije rallyea.
Do jaja je to. Samo ne kontam neke stvari kod tih prepakivanja. Recimo, gledao sam neke poljake, strpali su 2.0 turbak iz lančije kape u pezejca (sličan je bio fazon i sa stavljam 4.2 motora iz a8 d2). Kako je stalo to, a obaška de su zezancije sa ojačavanjem svega. Kako onda menjač smeste i sve to.
Brate i u juga ubacaju motor taj nez sto bi problem bio, cak mislim ide 1/1 na mjenjac od 125 italijana.
OBAVJEŠTENJE
Dragi prijatelji, ovo je PLJAČKAŠ na autoputu Horgoš-Beograd.
zaustavljaju vozila stranih registracija pa i srpskih. Pretvaraju se da su turski državljani i da im je nestalo para i da nisu u mogućnosti da podignu novac sa svojih kartica, mole padaju na koljena on ili žena a u autu čeka ostatak bande. A ne retka ako im već priča ne upali priča prisilno sa oružjem uzimaju novac.
Posjeduju više auta sa stranim tablicama.
Molim vas prenosite prijateljima!
https://s7.postimg.org/8gwu8ao7f/Screenshot_2017_02_16_20_29_26.png
Cuo sam i da krade tockove.
Ko bre da me zaustavi na autoputu sem pandura? Šukurac, gazi samo.
I kad im ne das pare onda zena skida lance i ogrlice zlatne kao osiguranje jer lanac vredi 500e a treba im 100 ppsle skapiras da lanac vredi 4e al krivicnog dela nema. Cuo sam za ekipu ovu
Uuu to je fora stara pet godina najmanje. Izjebali su mog komsiju mehanicara debila.
Pa nisam ni rekao da je nova, to samo tilmo misli da je nova. Vrv nije nikad cuo ni da bleje pred servisom auto stakala ili slep sluzbi i sa nadvoznjaka spustaju maticu vezanu na najlon za pecanje
Ulje posuto po putu => slep sluzba u blizini xD
Udarna rupa=vulkanizer na kilometar
Znas onog vulkanizera sto nije dao da krpe rupu kaze od nje zivi i decu iskolovao hahahaha
Takve likove vezati za zadnji branik i vući po autoputu.
Udarna rupa=vulkanizer na kilometar + državu boli kurac da ima normalne puteve
brt koji ti je kurac oni i kad se sete da je zakrpe on dodje dok je sveze i raskopa sve
https://drivetribe.com/p/Ho4n-QaxTfqPZBcF31lO2Q?iid=O-xCqpm7ShO__C4l8UM-SA&utm_campaign=Main+&utm_medium=FB+&utm_source=Organic
xd
Najgora kola senik i prijus po Džeremiju.
Edit: možda tih par konkretno, ali to nije razlog da komplet pančevo, svi prilazni putevi i okolna sela budu u takvim kraterima da ne znam ono, jedino tenk da vozim.
kako bi dobio batina od mene pa pojma nema