Prijava

Pricajte jos malo o ljutim dostavnim vozilima molim vas, nije nam se dovoljno prijelo govana.

Skurnja brate, opusti se. Xd

Kvalitetne posalice padaju vidim.

Sad bez zajebancije, ovaj novi 1.4 tdi bas ide dobro, ne vidim mnogo razlike u odnosu na onaj stari 1.9 tdi. A potrosnja po gradu smesna, ako lagano vozis bude nesto preko 5l.

Paste 'vako, pežo 307, 1.6 benzinac, 277000 prešao, 1100 evra košta (nije kod nas), valja li kurcu ili je za otpad? U servisu kao kažu da je sve u redu, prošao je tehnički pregled tamo.

Nije za mene, ne volim 307 lično.

Pezo i 300k ne idu u istu recenicu brt

Hahah, znam, mada eto pitam, čisto da vidim i mišljenje ostalih. Inače ne kontam lika (bio mi je kolega u švedskoj), ima platu skoro 3 soma evra, zaposlen 12 godina, uzima 1. auto u 32. godini i uzima jebenu 307-icu kojoj je verovatno duša u nosu. Nema kredit za stan i nije oženjen pa da kažeš da na to daje pare, mada putuje u kojekakve vukojebine tipa Tajvana, Mongolije, Kambodže itd.

Pa ne loze se svi da voze dobar auto, neko ima love ali mu se jebe za auto samo gleda da ima bilo sta da se preveze kad mu zatreba i da to uradi sto jeftinije. Legitimno. Evo da vidis moj polupani mobilni ne bi verovao, ekran ko paukova mreza. Imam para da kupim nov ili da ocaj popravim ali necu, imam cak i nov telefon tu kod kuce u kutiji nekoriscen ali me boli kurac nosim ovo dok radi kad ne bude radio bacim ga u kantu uzmem drugi i cao.

Ok to. Ali nije ni baš situacija da uzmeš baš dotrajao auto, npr za 500-600 evra više imaš isto 307, sa istim motorom i sa 140k km na satu. Ovaj sa 277000 km mi deluje preblizu generalnoj, a sa 140k km može 2-3 godine da služi fino. Pitanje koliko bi mu para izbio i jedan i drugi na opravke.

Brt ako covek cesto putuje zasto bi kupovao nesto da mu stoji parkirano, placa mu registraciju bez potrebe i pritom gubi na ceni a ne vozi se?

Ma putuje 30 dana godišnje u cugu kad uzme godišnji odmor (samo sam naveo tih par zemalja u koje je išao za 3 godine koliko ga poznajem), ostalo vreme radi. Uzima auto da može da ide do posla 10 km u jednom smeru.

Brate vazda para sam imao pa sam posjedovao veliki broj auta moje godiste xD

Pa ono, kontam da bi mu mečka 85' godište, manje više bila pouzdanija od 15 godina starog 307 xd.

Kosovac zauzeto
Evo da vidis moj polupani mobilni ne bi verovao, ekran ko paukova mreza. Imam para da kupim nov ili da ocaj popravim ali necu

E ovo je onaj seljački mentalitet, možeš odjednom doći do para ali na svakom koraku će iz tebe vrištati taj nedoatatak odgoja.

Ne kažem da imam nešto protiv, poštujem ja i takve likove, ali samo konstatujem.

Tilmo nema para ali ima ideja sto sa njima uraditi i kako se ponasati, sig glasa za Sasu Radulovica.

Ko nema para! Daj pet karata ili nijednu!!!