kad kaže veliki potrošač, to znači da će tvog ćaleta koji ide jednom nedeljno na pecanje koštati 15 onih vaših konvertibilnih kuraca više na mesečnom nivou
E jbg.
10 godina mislim zone imamo, a do prije godinu dvije je naplata parkinga bila neustavna. Kacili su kazne i tad, ali samo nubovi placali, bilo je i u novine koliko xD
Ja nisam mogao da registrujem auto imao neku kaznu za parking nisam ni znao da imam. Tj uplatio sam registraciju i sve, to nije problem, problem je samo da dignes saobracajnu haha
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
kad kaže veliki potrošač, to znači da će tvog ćaleta koji ide jednom nedeljno na pecanje koštati 15 onih vaših konvertibilnih kuraca više na mesečnom nivou
Hahaha, tako i dođe
Mogu li podici saobracajnu ako imam onih kazni sto pise parking servis?
Možeš ako nije preteška. ;-DD
@gtd ne mozes(makar ovde)
@svi Karavan-najveca zabluda u srbalja
E jbg.
10 godina mislim zone imamo, a do prije godinu dvije je naplata parkinga bila neustavna. Kacili su kazne i tad, ali samo nubovi placali, bilo je i u novine koliko xD
Ne zadnju vucu.
Neki karavan, za porodicu.
Ja nisam mogao da registrujem auto imao neku kaznu za parking nisam ni znao da imam. Tj uplatio sam registraciju i sve, to nije problem, problem je samo da dignes saobracajnu haha
Isto brate i odje. Evo sad ustavni sud razmatra oce li se ukidat to, ali ne vjerujem.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8a/92/7a/8a927a1dc2d4a254298625f3b1f173d9.jpg
Pravi porodičan auto xd. E55 AMG, skromno.
Edit: ovaj deluje malo musavo nešto.
Mozda djeluje tako jer je karavan?
Ne bih se bunio da ga vozim xd. Šta znam, više volim sedane, ali ne bežim od ovih.
https://rnk.sipres.sud.rs/
evo ti da proveriš da nisi i kod nas neku kaznu posejao xd.
Back to safety izbaca mi. Mozda je tako i bolje...
Ali ne vjerujem da imam ista.
Ne znam, meni najnormalnije radi.
Ma ko ga jebe brate, nece sa telefona vjrv.
Coa razdvojili su skoro to mislim il smo pričali o tome već lolo
Možeš da prevedeš i registruješ iako ima kazne
Boh ja registrovao u julu pa eto ako je od tad promenjeno
Ma nema mesec dana
E pa eto