Automobilizam

1. https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/9546714/volkswagen-passat-b55-novnovnov

2001. godište
    297.000 km

nov, nov, nov
    o
    v
    ,
    n
    o
    v
    ,
    n
    o
    v

Najjači su mi po oglasima za izanđale krševe kad kažu nov, nov, nov, a likovi koji imaju stara kola koja su kao nova stalno iskazuju nezadovoljstvo stanjem auta. Jedan je sunuo u mečku W126 para da je mogao da uzme W221 i opet je nezadovoljan, a auto izgleda i ide kao da je juče izašao iz salona.

2. Necuveno.
    Vjerujem i da puse dje je to zabranjeno...

3. Kakvu sam zverinu od mercedesa malopre video, pise mu s63 amg, ne znam je li to s63 model, ne razumem se.

Brate mili kako ono izgleda, oj zivote lutalico.

4. Ajde prestani da lažeš više ozbiljno čoveče. Palme i more u Nišu oće to

5. GTD
    Necuveno.
    Vjerujem i da puse dje je to zabranjeno...

Moguće.

Thilmo
    Kakvu sam zverinu od mercedesa malopre video, pise mu s63 amg, ne znam je li to s63 model, ne razumem se.

Brate mili kako ono izgleda, oj zivote lutalico.

Jesi se potrkao sa njim na semaforu sa svojih moćnih 150 konja koji otimaju volan iz ruku?

6. Nisi ti boh odavno bio u nisu, klimatske promene su cudo. :D

7. Ovo kosta 250k evra? O.o

8. Pardon, na to sam mislio.

9. Audi RS6 najbolji karavan na svijetu

10. Ima fabrički m 5 karavan toliko jak da nema opcija tog motora u limuzini. Ne znam zašto ali eto

11. Drago mi je sto sad m5 postoji samo kao limuzina. Malo manje mi je drago sto rs6 postoji samo kao karavan.

12. Gledam ovog lika u m5 karavanu iznad i ove filmske kadrove i zamišljam naratora kako izgovara onim glasom iz trejlera za filmove: "Proleće 2017. Cineplexx Ušće. Niki Schelle ima zadatak. Sat otkucava. Krv, barut i znoj. Miris benzina. Kazaljka u crvenom. Jedan čovek......................................jedna mašina........................................................i petnaest lubenica u gepeku. Da li će Niki Schelle uspeti da ih preveze iz Kanjiže na Kvantaš do 15h."

13. Meni je ovaj Nissan Cube jebeno prejak

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.